teaser – rockstar!

Posted: 1 November, 2010 in Uncategorized

jangan ingat job-job wedding ada teaser … hehe … aku upload dulu gambar ni … sebab tak berkesempatan nak edit photos yang lain … penat teramat sangat … plan pada mulanya nak shoot sejam lebih je, haaaaa sedar tak sedar 6 jam kami buat session photoshoot hari tu … haha … experiment ni melibatkan lighting … lokasi photoshoot dekat satu terowong di area Bangi … thanks la pada Shidan & Ike jadi model aku … Mukh jadi assistant lighting aku … hope kita dapat buat experiment lagi dengan lighting … next plan kami nak shoot retro pula … insyallah🙂

Comments
  1. shiemz says:

    wahh..sudah lama ku tidak menjenguk blog ini… sangat keterujaan melihat gamba2 yg semakin terserlah keterrannya…ahikss

  2. baayah says:

    wah, cantik pic ni…….
    rock trs rock….😉

  3. azurachan says:

    Cepat2 upload. hehe

  4. en_me says:

    x ajak pownn.. aiyokk

  5. minmolek77 says:

    -Rock uuuuu-

  6. en_me says:

    lightings kiri kanan tewww.. nice shot

  7. Zairin says:

    Nasib ada lighting kalau tak tak nampak pun rockstar tu. Good shot.

  8. Hasrizal says:

    aduh rugi nyer aku tak dapt joint..

  9. dilaBanGi says:

    east, smart nih east
    Bground tu macam kat Trowong Muasim dopan skolah jalan 3 jar, betul ke? hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s