Who is FarEast?


Welcome to FarEast’s Blog. Here I can share loves through my photos especially for wedding, portraiture & travel. This blog also serves as a personal journal on my daily activities.

Feel free to drop a comment and share some love in this blog.

Peace, Love & Respect

FarEast Ismail

Comments
  1. fadhli yunus says:

    salam bro fareast.

    1st thing, aku sgt bersyukur sebab aku finally jumpa jua otai yg bersama memperjuangkan canon dengan hebatnya. tahniah buat saudara. serious, bkn senang nak jumpe nih. kalo aku producer one in a million, mmg aku da bg ko menang free2 je. huhu.

    2nd off, er…nak tanye soalan bodo actually. em. itu shashinki buleh percayakah yg sebenar2nya? chuak aja men beli2 online nih. huhu. n…camne sebenarnya nak activate maybank2u tu eh? bodo nye soalan, ya rabbi. hoho.

    kk. anything, thx bro fareast krn sudi melayan msg yg tah pape nih. papehal bro mmg best. long live canon. uyeah~~~

    salam.

  2. matmin says:

    slm…
    nk tnye ko keje kat mlng bintulu ke???
    cmne ek nk apply keje kat sane???
    klu bley tlg contact ak kat shaddixz@yahoo.com

  3. kepok says:

    salam..bang fareast..tumpang tny..amek gambar kawen saye bleh? bleh bg quotation?

  4. spidershoot says:

    Salam perkenalan…
    Tq bro sudi singgah ke fotopages saya yg tak seberapa…
    komen dari anda amat diperlukan utk memahirkan saya..

  5. cak says:

    oo..ni la rupanya en. far east ya. saya baru tauuuu..!!

    selamat berkenalang bro…wakaka.

  6. kopek says:

    bang fareast sdh sombong skrg..

  7. zakwan says:

    tq singgah baby blog saya…tq 4 komentar tersebut jua…xterniat x quit tp cuma nk slowkan keaktifan sebab xsempat nk curi2 masa..maklum la..bkn full photog…anyway tq again..nnt senang2 singgah la lagi…kt fotopages de la sket.. http://mythism.fotopages.com

  8. kepok says:

    bang far east..mtk tlg shootkan gambar pengembaraan sy bersama rakan di Pahang minggu ni..klu bang far east nk buat video klip pon xpe..bleh sy shuffle dlm video tu nt..huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s