rockstar – ike

Posted: 2 November, 2010 in Uncategorized

model yang sudi menghabiskan weekend dia dengan aku … thanks again to Ike for your support bro … agak kekok nak shoot pada awal nya … walhal beria-ria malam sebelum tu nak posing macam tu la macam ni la … endingnya tercungap-cungap & berpeluh sakan … haha … sorry bro, dari sejam jadi 6 jam kita photoshoot … apa-apa pun dia happy dengan hasil aku shoot … ada last entry untuk edisi rockstar!

Comments
  1. CLS??
    best la ade kwn..sy ni nk wat xperiment.. x taw nk ajak sape….
    n xde lak org nk ajak..hehehhehehehhe

  2. maya amir says:

    sonot gak ade org jadik model neh..boleh asah mata puas2:)

  3. azurachan says:

    Melompat bintang!!!

  4. Zairin says:

    Rockstar berlompat … baik baik jgn jatoh…nanti jadi rock pulak or star aja?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s