raya datang lagi …

Posted: 7 September, 2010 in Uncategorized

start kereta, lagu raya berkumandang dekat radio … lepak office, lagu berkumandang dekat laptop officemate … masuk site (construction building) siulan lagu raya dari mat mat indon kedengaran … raya nak dekat oi! tapi satu apa pun aku tak prepare … member aku duk bising nak beli tu beli ni … puasa tu bagi penuh la bang oi … mengalahkan orang yang puasa penuh … heh! aku nak wish “SELAMAT HARI RAYA PADA SEMUA MEMBER-MEMBER AKU, MAAF KALAU AKU ADA BUAT SALAH”

Comments
  1. Zairin says:

    FarEast and Family…..Selamat Hari Raya and Maaf Zahir & Batin.

  2. lady gaga says:

    u sure u puasa penuh?πŸ˜€
    selamat hari raya, duit raya nak tiga.
    thanks!πŸ˜‰

  3. fiziskandarZ says:

    wahhh sudah mood raya kah?πŸ˜€ anyways salam aidilfitri buat bro + family, mohon maaf zahir batin + drive safe

  4. azurachan says:

    Selamat Hari Raya to you and your family!

  5. ::: salam bro, ini sneak peak lagi ke? anak sapa laa main bunga api tuh?
    ::: bunga api misai kucing hitam nih boleh main kan? [huhu] betul kata
    ::: bro tuh, mana2 jer dah dengar lagu raya, seminggu sebelum ni dengar
    ::: lagu merdeka, la nih lagu raya ajer.. nanti hari malaysia 16hb. lagu mana
    ::: yg dominan agaknya yaa.. masa tuh raya ke-7 tuhh.. tahun ni ekonomi
    ::: merundum plak utk aku [hehe] soo ramai ler budak2 dpt singget jer..
    ::: lipat 3 masuk angpow rasa tebal sikit [huhu] mak bro dah balik outstation?
    ::: ok bro, aku pon nak wish: Selamat Hari Raya Aidilfitri buat bro sekeluarga..
    ::: maaf zahir batin jika ada terkasar bahasa atau silap & salah.. enjoy raya!!!

    ~ ReActivate RayaπŸ˜€πŸ™‚ 8)

  6. attiesya says:

    Selamat Hari Raya fareast!! maaf zahir dan batin.. kenduri bulan 10 ni sape punya??πŸ˜›

  7. Yati says:

    Datang dan pergi. Mesti Raya FarEast sangat menceriakan….

  8. baayah says:

    slmt hr raya Aidilfitri buat fais sekeluarga, maaf zahir dan batin….πŸ™‚

  9. nurul says:

    cantiknyer editing gmbr nie

  10. k.e.r.i. says:

    bro, tak buat open house ke?
    huhu~

  11. omaigod..I baru discover u ada photolog..
    cun..okay now i emo u xamik gmbr bday harris..=p

  12. t says:

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN.

  13. ezaiedinRIN says:

    maaf zahir batin juga dari saya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s