cili

Posted: 24 September, 2010 in Uncategorized

haih … entry kali ni cili … tak ada entry menarik pasal raya sebab aku tak beraya di kampung … ayah aku tak sihat malam sebelum raya … lenggang rasa nya jalan-jalan dekat Bangi … sebab tu juga aku dah lama tak update blog ni … haha … dalam lama tu juga aku plan nak bergerak ‘jauh’ dari sini … insyallah dalam pemergian aku nanti, aku akan bawa balik photos untuk kamu semua … doa kan perjalanan aku …

p/s: aku tak suka makanan yang pedas … bagi aku tak feel kalau makanan tu pedas sangat … setuju? haha

Comments
  1. aSk says:

    wah nak kemana pulak.. jemput la dtg kenduri di ampang 2 oct.. leh la ikut en. yol skali…

  2. Yati says:

    Memang setuju. Walaupun akak ni anak Nogori, kirim salam je lah masakan yg pedas2 sangat tu. Langsung tak terasa nikmatnya. Tak sabar nak tunggu your travel photos ni.

  3. dilaBangi says:

    wah si faez dapat pi melancong saje erk, bestnya.
    Moga selamat sampai……

  4. cak says:

    gamba raya tak byk sgt bro. blk kg pon dh raya kedua..feel raya pon dh kurang. terima kaseh bro ko selalu jenguk blog aku, mlas gila nk update skrg. insyaAllah aku update nnt…hehe. selamat hari raya ke 20.

    >>tak setuju, makanan tak pedas langsung lagi lah tak feel…peace.

  5. Zara~AB says:

    hey fareast! ya, my mum’s moved to a new house. dari Bukit Sekilau, we moved to Taman Guru near to Paya Besar tue. Mesti tau punya kan?

  6. maya amir says:

    nak gi mana? nak gi mana? (kepochi betul)..hahah..

  7. ezaiedinRIN says:

    salam.. imej cili yg mantap..
    pastinya lengang akan suasana di bandar pada musim raya ini..
    moga ayah bro sihat selalu.. dugaan buat kita tu di hari lebaran..
    makan angin ni.. pasti shoot mantap akan menyusuri..

    moga bergembira di syawal ini.

  8. nurul says:

    amboiii nk melancong kemana lah agaknya tu ye….sonok tgk tmpt org kan..
    jauh brjln luas pemandgn…sure byk pic menarik blk dr melancong tu nnti..

  9. Zairin says:

    Nak pi mana? Seattle ke? Kalau ya jgn terlupa singgah sini. Insallah kami doakan supaya Allah sebor penyakit ayah kamu.

  10. azurachan says:

    Setuju. I don’t like spicy food either.
    Tak feel.. hilang terus selera makan. muhuhu
    Give me high 5!

    Safe journey!

  11. schoepentoeter says:

    Pedas la baru kick bro.. tp, kalo pedas sangat tak bagus gak untuk perut..😉

  12. Tuah says:

    sy suka makanan pedas. tp jgnlah keterlaluan sgt pedasnya sampai tak boleh nak makan. ibarat kata org, kalau tak pedas, tak kick!

    raya ok. ramai anak2 buah mak ayah yg berkunjung ke rumah. sampai tak menang kaki dan tangan dibuatnya. sampaikan sy nak beraya ke rumah kawan2 pun tak sempat. apa pun seronok bila dpt berjumpa dgn saudara-mara…🙂

  13. manalah tempat misteri dia nak pi ni, ok kita tunggu je gambo2 yg menarik nanti

  14. tutcute says:

    huhu… makanan yg pedas mmg power! tp jgn la pedas sesangat. pedas sikit sudeh… haha🙂

  15. tutcute says:

    re : oh ye! so far, my raya is s good. meriah. pics ada la dlm 500 je. x byk pon. tp lom ada mood nk upload hehe. hope ur raya is so good too!

  16. abahalong says:

    gambo cili pun cantik…..hahahaha

  17. ::: salam aidilfitri bro.. cantiknyeeerr gambar cili tuuuhh.. terang bederang kaler!
    ::: nih kalo lagi terang kaler, lagi pedas berapi kot [huhu] tapi biasanyer cili merah
    ::: besar kurang pedas berbanding mcm yg kecik cili padi hijau tuh.. lagi pedas woo!
    ::: lagi satu aku perasan latar belakang dia kaler putih kuning2 sikit then ada bintik2
    ::: kecik.. nice! takper bro, bukan hari raya jer kita boleh seronok gembira, hari2 lain
    ::: pon boleh kita bergumbira, tapi yerlaa kan, hari raya tuh hari yg ditunggu2 selepas
    ::: kita berpuasa sebulan, malah dengar takbir raya pada mlm raya & pagi raya jer dah
    ::: buat kita betul2 terasa.. aku beraya ok alhamdulillah seronok & meriah.. thanks
    ::: for asking.. hope next raya u too will be happy.. dun worry bro.. maaf zahir batin..

    ~🙂😛😀

  18. @Min says:

    -about raya…gua pun cam lu gak…X hepi pun…biasa2 ja…X beria sngt cam raya sebelum2nya
    ps : gua suka makanan yg pedas2 tp jgnlah keterlaluan sngt…yg sedang2 saja….ewahhh😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s