Archive for 27 September, 2011

dulu & sekarang …

Posted: 27 September, 2011 in Uncategorized

Memang aku respect! merata aku berjalan dekat mana-mana, mesti aku nampak kelibat manusia pegang DSLR … memang tak dinafikan ramai yang dah ada DSLR … dunia photography makin berkembang di Malaysia … salute! adakah ni pertumbuhan yang baik atau sebaliknya? tergugatkah ‘orang-orang lama’ yang sekian lama membuat business dengan camera dengan kedatangan orang-orang baru ini? tepuk dada, tanya selera … setiap hari, ada saja photos yang di tag di facebook … photos rata-ratanya memang superb! sampai sekarang aku masih belajar lagi dalam dunia photography … banyak perlu aku belajar sebenarnya … aku tak puas! haha … alhamdulillah, semalam aku dah let go semua barang camera yang sekian lama aku gunakan … hope camera tu dapat berkhidmat dengan owner barunya … hehe … photo dekat atas ni captured by Farisan (officemate aku yang baru beli camera), aku sekadar edit sikit dan share dekat sini … minta C&C jika ada … insyallah dalam entry akan datang, aku cuba upload travel log aku ke syria & jordan … till then, take care!