cls + raining + smoke machine + berpeluh ……

Posted: 10 September, 2011 in Uncategorized

salam aidilfitri, maaf zahir batin … blog orang lain semua upload gambar raya, aku pula sibuk nak upload gambar experiment … kira gambar raya juga la ni ye … hehe … actually photoshoot ni last minute plan … pukul 12 malam aku start setting equipment semua … 4 hour session juga la baru habis semua … aku upload satu … photos yang lain tu aku edit main-main je … hope dalam entry akan datang, aku boleh come out dengan idea-idea lain pula … till then, take care!

Comments
  1. elfarisi says:

    Smart la bob…. nanti kasi ajar aku buat air macam tu….

  2. en_me says:

    mula2 ingat payung terapung2 tewww.. gudjobb bro fareast

  3. bEe says:

    wow!!!!!
    amazing bro…
    kasi asap byk lagi baru cantek n feel seram gitteewww

    hehe

  4. kswsk says:

    nice..payung mcm terawang2 .if tak nak dia punya handle lg nmpk yg real punya terapung2

  5. sHa says:

    wah…caNtek2!!! suke nyER…mmg pROfesionaL… t nak taNgkap gambo ouT dOOR kaWen boleh?? tp aDA pengaPit keCIk soRang hehehe

    SelamAT ari raya yer… Maaf ZahiR baTin…

  6. azurachan says:

    Saya pun tak upload lagi gambar raya. muhuhu

  7. Pemancing Ikan says:

    Selamat hari raya to you too
    Sekarang ini hari2 hujan
    Perlis dah banjir

    Salam from pemancing Ikan

  8. sw33tdarling says:

    wahh leh buat cover album korea camni.. hehehehe

  9. Aleyn says:

    Kelllassssss…..like it very much

  10. salam..hai far east..cantikla pict ni..edit pakai photoshop saja or ada campur sikit ngan lightroom?heheh..

  11. selamat hari raya, fareast..

    cantik gambar tu.. pandai awak

  12. achika says:

    cantek sangat2… hopefully belom terlambat utk ucap selamat hari raya…🙂

  13. woah.. payung nampak terapung, org pun nampak mcm err.. hantu takde kaki.. hehe, tp payung kat bahagian belakang tu nampak mcm dh ilang sket, ke sebab bayang2 pale model tu😀

  14. k.e.r.i. says:

    Selamat hari raya bro.
    Sorry ler lama gila tak jenguk blog ko.
    Busy ngan kerja macam biasa. haha.

    Tapi gua jeles lu dah sampai europe!

  15. fiziskandarZ says:

    hoho nice one! i like! salam aidilfitri + mohon maaf zahir + batin. alaaaa xder entry bristol ker during ur europe trip the other day😦

  16. Yati says:

    Nice raya picture…..truly different!

  17. Zara~AB says:

    haven’t do CLS for quite some times. Lama gile dah tak explore. Btw, the smoking effect are awesome!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s