Archive for 10 September, 2011

salam aidilfitri, maaf zahir batin … blog orang lain semua upload gambar raya, aku pula sibuk nak upload gambar experiment … kira gambar raya juga la ni ye … hehe … actually photoshoot ni last minute plan … pukul 12 malam aku start setting equipment semua … 4 hour session juga la baru habis semua … aku upload satu … photos yang lain tu aku edit main-main je … hope dalam entry akan datang, aku boleh come out dengan idea-idea lain pula … till then, take care!

Advertisements