warm up

Posted: 23 April, 2011 in Uncategorized

Jumaat! memang best sebab esok cuti & boleh rest dari documentation yang berlambak dekat office, traffic jam sepanjang masa & macam-macam lagi la … so dalam ada masa tu, sempat la aku experiment dengan Nikon D700 & Sigma 70-200mm f2.8 … memang sangat berbaloi dan puas hati … kira aku upload warm up photo dulu before nak terbang jauh & cuba siapkan travel log ke tempat-tempat yang aku akan pergi … korang tunggu nanti … insyalllah aku try sediakan tips & info untuk backpackers runcit-runcit macam aku ni … hehe

Comments
  1. gadisbunga says:

    woh. aku sgt suke stail gambo curik cenggini!

  2. Zairin says:

    Oh kena warmup ya…
    Ashek nak terbang jauh tapi tak nak beritahu di mana. Nak ke London ke nak ambil wedding photo Prince William and Kate? Boleh laku tu kalau jual di magazine.

  3. bEe says:

    Owwwhh,,, ngendap anak dara org ye???? Amik gambo ye??? Hehehehe…. gurau aje.

    Asyik nak p men jauh2 aje…. Beshnyerrrr😉

  4. memang cantik bro pict ni…heheh

  5. maya amir says:

    org tu perasan tak mase amek gmbr die..heheh.. cung!! tak sabar rasanya nak tgk gmbr2 travel log nanti..auwww..:D

  6. Yati says:

    Tak sabar nak tunggu travel log/fotos

  7. Miss Tira says:

    Lain kali upload gambar banyak sikit. Huhuhu, suka sangat nak tengok ^^

  8. Warm up dengan subject sedang warming up
    Yes terbang jauh2 bawa balik gambar banyak2

  9. Vavavaaaaaa….ini hasil drpd ” toy baru” ek? Memang berbaloi-baloiii🙂
    Travelog? Wah, serius jelesss…..ngeeeeee
    Jgn lupa tayang sini naaaa :p

  10. baning says:

    Composition yang mantap tu bro ….. luv the framing effect of those trees in this image

  11. CCB says:

    Cantiknyerr gamborrr

  12. k.intan says:

    salam fareast pekabo?
    lama tk jenguk sini. masuk je ada gambo cun-melecun. great capture, suka dianya warna-warni tu.

    akhirnya berjaya update FP
    jemput singgah:)

  13. baayah says:

    warm up pn dh cantik…😉
    x sabar nk tunggu gambar2 seterusnya…

  14. fiziskandarZ says:

    salam. hey hey hey sorry for the late reply, we just got back from a spring break🙂 as for ur question the other day, yeap we visited amsterdam back in 2009 in spring too. lovely city [ kalu check entry lama2 ada gamba2 cities we visited there ]. enjoy ur holiday + share the pictures ok😀

  15. Zara AB says:

    Heard that u r in London for your honeymoon. Haf fun then! Anyway, someone got a new toys huh!

  16. wanita says:

    cantiknya gambar🙂

  17. ezaiedinRIN says:

    kira warm-up nk jln jauh la ni ye bro..
    FX mmg puashati..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s