new toys

Posted: 17 April, 2011 in Uncategorized

syukur pada Allah dengan rezeki & rahmat dariNya … aku sangat teruja dengan D700 ni … jam dekat tangan dah menunjukkan 2 pagi … ikutkan hati, nak je aku keluar outing sekarang … haha … hope dengan new toys ni, career aku dalam bidang photography lebih maju dan aku dapat timba lebih banyak ilmu … tak sabar nak outing … anyone? hehe … aku tak boleh tidur! haha

Comments
  1. suraya says:

    hey..jelesnya…make sure nanti snap gmbr harris tau guna camera canggih ni..=p

  2. azurachan says:

    Fuuh.. teruja..
    Jaga elok-elok tu.
    Mana tau dpt lebih income this year..

  3. azahmael says:

    demm!! mana kaw dapat semua2 ni

  4. ezaiedinRIN says:

    ..salam.., syabas bro, upgrade to full frame..
    nampak mcm lens 28-70mm 2.8af tu.. gandingan yg pastinya mantap.
    semoga lebih success bro dgn equipment latest nihh..

  5. Miss Tira says:

    Wah cangginya. D7000 tu. Makin menariklah pic lepas ni ye.🙂

  6. Ngehehehe……patut la x dpt tidoooo,baru dapat toy baru! Nampak gayanyer tido kang mau ada yg peluk ” toy” la tuuuu…. Hihihihi :p
    Sweet dreams!

  7. salam.

    semoga bertambah sukses dan mantap dalam karier, insya-Allah, amiinnn.

  8. Zairin says:

    Rezeki. Alhamdulilah.
    The new toys nampak nya jadi bantal pelok lah… baru boleh tidor lena…Ha..ha.

  9. wow..bestnye..amik gambau saya bleh?hehehhe

  10. bEe says:

    Nice pic bro!!!!!!!
    Cantek…. kamera pun boleh tahan. hehehe😀

  11. kuey says:

    fuiyooo…

    syabas. syabas. bukan syabas company air tuh ;p

    jgn simpan buat pekasam je… tunjukkan hasilnya😉

  12. Tu bukan toy sembarangan. Kanak2 mesti tak beri pegang punya. Sekali dihempuk menangis tak berlagu

  13. gadisbunga says:

    tik tik tik! (bunyi air liur menitik) sambil memandang kamera cap ayam di tangan.

    bila la nak merasa main dgn mesin canggih2 cenggini ek? hu~

  14. Yati says:

    Wow..bestnya. Mesti hasil nya akan lebih mantap ni.

  15. sHa says:

    tQ awak ek jenguk blog sy..

    t Leh aR sNap picture kami sefamily..

  16. baayah says:

    wah, bestnyaaa….🙂
    makin meletup la lps ni…heheh…

  17. t says:

    wow! suker!! smg terus maju jaya faiz!

  18. schoepentoeter says:

    Alhamdulillah.. dah makin maju…
    Insyallah.. DIA akan permudahkan rezeki bro.. amin😉

  19. dilaBangi says:

    congrats, bro
    meletop letop lopeh ni

  20. baning says:

    senjata yg ampuh tu
    Aku paling teruja tengok lens tu!

  21. kopek says:

    kesian..dlm kenangan..simpan gambar ni baik2 ye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s