april fool!

Posted: 6 April, 2011 in Uncategorized

kalau kita sedar, bulan 3 adalah bulan paling banyak kenduri kahwin kena attend … maklum la cuti sekolah … bagi wedding photographer kebanyakan ia adalah rezeki sehingga ada yang tak terlayan permintaan dari client … bagi yang dapat job, alhamdulillah … bagi mereka yang tak dapat atau kurang, mungkin Allah simpan rezeki itu akan datang … so far aku tengah plan trip ke Oversea … kalau tak ada aral mungkin dalam masa terdekat ni … ada siapa-siapa nak sponsor? heh!

Comments
  1. gadisbunga says:

    betul. adik gb kawin bulan 3 jugak!

    *saje ngelat taknak jawab bab sponsor. huhu~

  2. dilaBanGi says:

    wah nak gi TRIP lagi erk, bestnya
    kemana tu? LONDON ke Aduiiiiii syIOKKKKK
    ** EAST
    GIGI dah sehat ka? hehehhee
    TU anak buah kak dilla lah EASt
    takecare erk east

  3. wah! besstnyer…..πŸ™‚

  4. Yati says:

    Kalau dah plan tu, mesti dah cukup budget. Tak yah lah sponsor. Bestnya nak cuti,kan? I’m going in a month’s time.

  5. en_me says:

    baru balik indon, nk gi indon lagik dlm masa trdekatt.. ehehe

  6. Nak pi oversea betul2 ke atau April fool saja
    Kalau betul selamat berangkat von voyage
    kalau olok2 pun akan jadi kenyataan juga satu hari nanti PI doakan

  7. Miss Tira says:

    Semoga selamat menjalani percutian di oversea. Try laa pergi Singapore. Sana menarik dan banyak tempat yang best untuk tangkap gambar. Antara negara terbersih yang pernah Tira kenali.πŸ™‚

  8. maya amir says:

    alaaa…ingat faiz nak tanye sape nak ikut..baru jek nak angkat tangan ni..rupenye tanya sape nak sponsor.. turun laa balik tangan ni;p.. eh nak gi mana tu???:))

  9. bEe says:

    Alang2 nak p oversea jgn lupa bawa ole2 utk kami semua yer En Faiz….. Muahahaha

  10. azurachan says:

    Kalau photographer sendiri yang kahwin?
    hehehe.. have fun on ur oversea’s trip!

  11. baayah says:

    trip ke Oversea?? wow, bestnya….πŸ™‚
    nk ke mana tu?

  12. Zairin says:

    Nak pi oversea ke Seattle ke? Rezeki dah Ada tak payah minta sponsor.

  13. fiziskandarZ says:

    hey hey thanx for the vote the other day. truly appreciate itπŸ˜€ have fun with ur upcoming trip. take tonnes of pix and share it with us will u?πŸ˜€

  14. bestnye..eppy oliday..ehhehe

  15. t says:

    hi.. cantik kasut tu..

    selamat berhoneymoon ye..

    tq wish my birthday.. tqvm

    best tak hidup dah jadik suami ni :-*

  16. baning says:

    gi mana bro? tentu menarik!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s