pre-wed – amin & yatie (finale)

Posted: 4 March, 2011 in Uncategorized

finally,  last siri white & black studio untuk Pre-Wed Amin & Yatie … hope kamu semua enjoy dengan output yang ada … sehingga kita berjumpa lagi dalam entry akan datang … since shoot dia orang, ramai yang bertanya berapa nak shoot dalam studio, shoot baby photo berapa aku charge … hehe … insyallah, ada rezeki, Allah bagi … till then, take care guys!

Comments
  1. jue says:

    happening gilerr..😀

  2. en_me says:

    lenkali nak join.. volleee?

  3. Yati says:

    Memang happening,ceria2 semuanya….mudah2an melimpah ruah lagi rezeki yg dtg.

  4. maya amir says:

    wahhh gile happening..:)

  5. very creative wah wah wah.. meriah lak tu hehe

  6. MsFossiL says:

    Wah…very the happening~~~~ i loikeeeee..

  7. Zairin says:

    Dah habis dah taken.

    Bagus tu shoot gambar babies. Make sure you have toys that make noise- rattle toys, trumpet etc… just to get their attention baru boleh snap pic mereka. Insallah kalau allah izinkan, rezeki tu akan datang.

  8. sgt cool okeh! saya sukak! saya sukak!

  9. Antonio KG says:

    beh.. abe mmg hebat beh…

  10. t says:

    suka tgk gambar ni semua.. semua orang happy!!

  11. hehehe, sangat meriah & suka suasana riang ria nie😀

  12. baayah says:

    wah, sangat meriah dan ceria semuanya….
    Alhamdulillah, rezekiii…😉

  13. saNi says:

    mantap La…suka nye picha2 dLm studio…. Semoga terus sukses bro…. Lama tak Lepak sama naaa,,,,

  14. fiziskandarZ says:

    this time, i really cant pick any fav as they’re all equally great! [ selamat pengantin baru kepada pasangan too ]🙂

  15. wow..bestnye tgk..

    semua org nampak eppy..:)

  16. fatenton says:

    ha’ah betul tu bape charge utk baby photoshoot ye?😀

  17. ezaiedinRIN says:

    ..memang fun habis, saya pun jd teringin nk joinnya.. pasti, result mantap bro, best momentnya…

  18. baning says:

    luv the way u catch the expression

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s