photoshoot with Neyo? Notorious BIG?

Posted: 2 March, 2011 in Uncategorized

dia orang ni 1st time masuk studio … sakan la dia orang ni bergambar … yang atas tu nama dia Modjo/KG & dekat bawah tu nama dia Awie … sorang kononnya Notorious BIG & sorang lagi perasan Neyo … tak faham aku! janji dia orang happy aku shoot gambar dia orang pun dah ok bagi aku … nak edit photos yang lain … esok lusa nak pass dekat bakal pengantin tu … hehe … till then, take care guys!

Comments
  1. jue says:

    ewah2.. dah macam artis dah nie.. kehkeh

  2. Zairin says:

    Betul lah itu … bila tangkap gambar mestilah bergaya.

  3. Antonio KG says:

    beh.. kacak beh…

  4. gadisbunga says:

    hahaha. boleh nampak betapa terujanya diorg! heheh~

  5. eheheh..saya tgk pon..rase teruja nak posing mcm tu..

    tp saya pemalu..ye ke?

    bkn teruja tgk mereka tau..hehhe

  6. muhdfuad says:

    Studio sendiri ka bro? lawa ah..πŸ˜‰

  7. suraya says:

    wah..mati mati i ingat u dah jd photog diorang..cesss… hahahaha

  8. mimmy says:

    loike!!πŸ™‚

  9. t says:

    cool!!πŸ™‚

  10. maya amir says:

    hahaha..tak boleh blah..dah mcm artis:))i loikeee..

  11. FarEast says:

    thanks kak TπŸ˜‰

  12. baayah says:

    wah3x…mmg ada bakat jd model…πŸ™‚

  13. ezaiedinRIN says:

    memang nampak mantap arrangement.. boleh wat model la dorang ni len kali..
    nice shot.. n lighting nya juga..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s