Amin & Yatie (pre-wed)

Posted: 28 February, 2011 in Uncategorized

1st of all, aku nak say thank you so much pada mereka yang menjayakan sesi photoshoot pre-wed Amin & Yatie … dari segi penyediaan props sampai la jadi assistance untuk aku … jasa korang aku sangat appreciate … thanks again … alhamdulillah, setelah berhempas pulas 2 jam lebih dalam studio, ni la antara hasilnya … penat juga aku nak pilih photos … banyak sangat! so aku pilih randomly la dalam banyak-banyak photos tu … the rest, aku akan burn dalam DVD … nasib baik semua spoting … tu yang kita nak, baru hasilnya memuaskan hati semua pihak … hehe … hope korang tempuh kehidupan yang mendatang lebih tenang & happy … ok la, nak sambung edit photos yang lain … salam & take care …

Comments
  1. Zairin says:

    Getting ready, get set, go and get married.

  2. en_me says:

    ammvoiii.. sonoknyerr kawenn kanns.. ehehe

  3. Belum lagi I am taken
    Baru booking kot hehehe

  4. wat pre wed la yg paling seronok sy rasa.. btol x?
    mood mari ooo..

  5. cantik2 semua pic, untung bakal pengantin ni.. hehe

  6. Uncle Lee says:

    Hi, Love your this posting pics. Very original.
    Wishing both of you all the very best.
    Keep a song in your heart.
    Lee.

  7. Yati says:

    Cantik!Nak tunggu gbr wedding pulak.

  8. salam..hai far east..congratulations…nice pict..nice angel..

    xtau nak kate ape…semuanye cantik..heheh..mesti diaorg suke..

    suke tgk…heheh

  9. Antonio KG says:

    fuh.. abe nie mmg hebat abe… molek sungguh bakal pengatin tue…

  10. jerung seXy says:

    wahh cantik2 gmbrnye..hebat betul photog ni..thumbs up!!

  11. gadisbunga says:

    muka berseri2 nak kawin. huhu~

  12. maya amir says:

    white studio…i loikeeeee:) suke suke suke:)

  13. minmolek77 says:

    -kreatif lorπŸ™‚

  14. khidhir says:

    fais biler bley amik gambar anak aku

  15. schoepentoeter says:

    bro, i lyk yg pict yg ada beloonn tuuu..πŸ˜‰

  16. FarEast says:

    Ya allah cantik btol kawasan tu … Serba sedikit dapat tau info untuk kawasan tu … Confirm letih tapi memuaskan?πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s