teaser – amin & yati (pre-wed)

Posted: 26 February, 2011 in Uncategorized

finally … settle juga lagi satu job lewat malam tadi … start shoot dekat studio  around 11 pm till 1.30 am … penat sangat but I had fun last night coz model-model spoting … macam biasa, gambar teaser dulu before nak edit yang lain … aku melirik pada jam di meja, 6.30 am!!! huwaarrghh! sleepy!

Comments
  1. mama harris says:

    Cool bob.bila la nak mula projek kita ni?hurm..papa harris kata suruh postpone sampai Harris boleh pose sendiri.baru bermakna..hmmm…

  2. mesti hasilnya memuaskan hati kan..

  3. jue says:

    sweet plak gambar tu:D

  4. baayah says:

    wah, lewatnya tido…
    tp hasil kerja mesti tip top ni…😉

  5. Zairin says:

    Sampai pagi nak tidor… party time whole night ini.

  6. en_me says:

    masyukkk tewww.. ekeke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s