thank god it’s friday!

Posted: 18 February, 2011 in Uncategorized

hari ni Jumaat! banyak-banyak hari bekerja, hari Jumaat la paling aku suka … kira dah macam cuti la hari ni … hehe … aku rasa lelaki sangat handsome kalau berbaju melayu pada hari Jumaat … sayang sekali aku selalu tak sempat nak gosok baju melayu pada pagi Jumaat … haha … by the way aku dah dapat confirmation dari client untuk photoshoot session white & black studio … pre wedding photoshoot … they are getting married this coming March … tunggu je la nanti outputnya … hope everything is ok … bring it on!

Comments
  1. suraya says:

    i juga suka jumaat..jumaat means more people in the house..i’m a weekend person..=)

  2. wow bestnye..dpt byk job..bgusla..alhamdulila..asalkan rajin mesti dpt pulangan yg ok..

    saya pon suka ari jumaat..ari2 yang lain pon saya suke..heheh

  3. gadisbunga says:

    suke jumaat juga walaupun sabtu tetap kene keje half day. huhu~

  4. MaDiHaA says:

    akak pun suka tengok lelaki berbaju melayu pada hari jumaat. tapi sayang kat opis akak ni chinese jer ramai… heeee…..

  5. k.e.r.i. says:

    aku selalu je pakai baju melayu datang kerja hari jumaat.
    tapi berseluar jeans je lah. haha.

    lama gila tak datang blog bro ni.🙂

  6. maya amir says:

    i pun sukak ari jumaat tapi syg, lusa dah monday…grrrrrrr…

    p/s : tak sabo nak tunggu outputnya…;)

  7. fiziskandarZ says:

    congratulations on the new job!😀 anyways NYC post dah abish dah, but we love to share our experience if u ever need any ok – feel free to drop us a line😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s