Mc & Dya – Engagement

Posted: 7 February, 2011 in Uncategorized

1st of all aku nak wish Selamat Tahun Baru Cina kepada masyarakat cina yang menyambut perayaan ini … hope this year much much much more better … anyway tak lupa juga pada masyarakat lain yang memandu pulang dari kampung, hopefully korang drive safely … malam tadi satu pengalaman yang aku tak dapat lupakan … memandu di dalam jam dekat Karak highway selama 5 jam … hanya Tuhan saja yang tahu tahap kesabaran aku malam tu … ok kita lupakan kisah jam tu, berbalik pada photoshoot engagement dekat Kuala Terengganu baru-baru ni … alhamdulillah aku dapat juga upload photos yang lain … aku upload photos sikit je untuk preview dekat blog ni, the rest aku akan letak dalam FB … hope kamu dapat memberi komen … jumpa next entry bebeh!

Comments
  1. Hayatinordin says:

    Cantik sekali…shotny, bajunya,orangnya…

  2. Cun gaks awex tu :p

    Re : Yup! mmg gempar jogja ngan berita penemuan crop circle tu kat tgh2 sawah padi. tanya member bila dah balik Msia mmg ada kuar berita TV3 gaks pasal crop circle tu..

    InsyaAllah nanti ada rezeki pasti saudara ke sana.. selalu2 la check Promotion AirAsia😉

  3. en_me says:

    gudjob bro.. keep it up😉

  4. Cantiknya gambar, tuan punya badan Pun cantikkk..🙂’

  5. fiziskandarZ says:

    heard from friends about the unbearable traffic too huhu. well, at least selamat sampai🙂 great images bro! crystal clear images🙂

  6. Zairin says:

    I meman suka gambar Black and white pic. It looks nice.

  7. Dee says:

    cantik2 gambarnya..nasib baik gak 5 jam..kwn sy 16 jam dr besut all the way to KL..hehehe..

  8. mimmy says:

    nice shot..pib black & white nmpak klasik…gud job!!

  9. mimmy says:

    ohhh…dtg trg utk job ni je ker? wow..sy pon kat trg CNY baru neh..erk, actually mmg org trg pon cuma dah pndah slngor..🙂

  10. cak says:

    salam bro..

    hebat seperti selalu..hehe.

    >> citer biasa2 je bro. ada je, cuma jarang menjengah blog kwn2. semoga terus sukses sukses ya bro!!

  11. salam bro..

    cantik…edit guna photoshop ek..heheh..

    tahniah…maju dan terus maju..heheh

  12. wah! cantik putih berseri2 jek efek mata memandang….tak tau nak komen secara teknikal sbb saya bkn photographer..tp as a layman saya bole kata CANTIK la!

  13. gadisbunga says:

    mmg cantik-cantik gambonye…

  14. attiesya says:

    cantek, menarik, tertarik dan bersih.. fuhh.. selalu kagum dgn hasil kamu

  15. Zara~AB says:

    im still alive! cuma lately nie caught up with fever + flu + cough + sore throats.

    *saw ur prewed photos at Radin’s! Sweet!😀 So bile big day? Amazing race dengan Yol la nie kan? Sapa dulu pn tak tau. hehehe.

  16. Tengok caption mula2 terbaca Me & Dya
    Ingatkan Fareast hehe

  17. ezaiedinRIN says:

    ..nice moment dalam gambar dan seninya..

    p/s; bukan w.p. je slow bro., fb,fp pun
    sometime slow juge runningnya.. mungkin
    banyak people yang buka, loadingnya..

  18. MaDiHaA says:

    akak pun sama gak tersepit kat karak highway. satu pengalaman yg menyerikkan.. hehe.. sampai kereta pun jem sama.. terpaksalah buka bonet & rehat……. dari raub kul 11.30pm… sampai PJ kul 8.30. dua kali rehatkan kereta.. Dua anak terpaksa ponteng sekolah hari isnin tu…huhu.. tp alhamdulillah.. anak kecik akak tak meragam masa berhenti tu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s