Mc & Dya – Engagement

Posted: 5 February, 2011 in Uncategorized
weekend lepas aku gerak ke Kuala Terengganu untuk photoshoot engagement Mc & Dya … even perjalanan sangat meletihkan tapi aku seronok sebab dah lama aku tak ke Terengganu … nasib baik petang tu tak hujan seperti hari-hari biasa … alhamdulillah … senang sikit kerja aku … apa-apa pun aku harap korang berdua happy sampai ke jinjang pelamin … hehe … sorry tak dapat upload gambar sekali gus sebab wordpress ni ada problem … entry akan datang aku update sikit-sikit ok? happy holidays!
Comments
  1. gadisbunga says:

    lawa la gambo bertunang style cenggini…

    simple and nice.

  2. baayah says:

    selamat bertunang buat pasangan Mc & Dya…
    moga kekal hingga ke jinjang pelamin..

  3. azurachan says:

    Rezeki awal tahun.
    Semoga rezeki lebih murah pada bulan2 yang akan datang.

  4. pi t’ganu shoot la sekali kat TTI bro…

  5. sduraya says:

    cantik bob..kagum..*teary eyes*

  6. ezaiedinRIN says:

    ..suka lihat design bilik mereka tu..
    simple n colour matching..
    pasti nice shot di sana bro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s