Lenses

Posted: 18 January, 2011 in Uncategorized

duduk dekat meja member aku … tertarik pula aku dengan deretan lense atas meja dia … Nikkor 70-200mm f/2.8G ED VRII… lens favorite aku … price sangat mahal tapi berbaloi kalau guna … tak percaya? try la dekat Nikon Centre dekat Times Square … another suggestion, Nikkor 17-55mm f/2.8G IF-ED … i wish one day i have one!

Comments
  1. azurachan says:

    Azam taun baru tu.. hehehe..

  2. daku tumpang tgk hasil gambarnya dah la bro

  3. maya amir says:

    bakar perasaan nak beli lens baru tu;)

  4. Yati says:

    InsyaAllah, satu hari, bisa diatur tu.

  5. fiziskandarZ says:

    hoho sempat candid! nice one bro! anyways great custom album u had in ur previous entry [ btw – hope it’s not too late to wish happy new year😀 ]

  6. ezaiedinRIN says:

    betul bro, 2 sets tu amat puashati andai
    dapat keep.. laju lens tu, juga lebih sharp
    and real shot..
    ada member sini ambil, kos terkini baru dalam
    6.8k utk 70-200m dan 4.9k utk 17-55m..
    pasti.. nice shot di meja tu bro..

  7. Zara~AB says:

    ohh siapkan custom album rupanya. tot tat u were away for a trip ke aper? :d

  8. dilaBanGi says:

    salam east
    lama x singgah sini. Moga ceria selalu
    Berapa ribu agaknya lens ni erk east…..

  9. woha… ehh pakai nikon ke?

    hmmm klu la duit ade 20k.. nk je angkt body dgn lns baru.. wohaaaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s