mahadi & melina’s custom album

Posted: 12 January, 2011 in Uncategorized

wow! almost two weeks aku tak update blog aku ni … tak banyak cerita dari aku … busy buat custom album client … alhamdulillah siap 3 album … ada yang bertanya pada aku, apa tu custom album? naahhh! ni la dia custom album dari aku … hmm, nanti kalau aku rajin, aku nak promote custom album jenis lain …

Comments
  1. azurachan says:

    Very nice!
    Semoga rezeki anda melimpah ruah taun baru ni. =)

  2. Zairin says:

    Wah bagus bagus tu. You should advertise on u tube too.
    Insallah Allah will give you more rezeki.

  3. Yati says:

    Cantik album tu. Memang sesuai untuk koleksi hari bahagia. Takes a lot of hard work,kan?

  4. attiesya says:

    Cantek.. lama x singgah sini..🙂

  5. maya amir says:

    faiz buat photobook?

  6. ::: salam bro.. jelessssnyer bila bro buat custom album mcm tuh.. cantikklerr.. kalo dah ada company sendiri, mesti teknologi nak buat benda tuh dah ada. lawa! aku sukee bila buat album gambar kawin mcm nih.. adik aku kawin tahun lepas pon albumnyer mcm nih gak.. from white signature, kawan adik aku.. geng FP jugak [hahaha] dulu2 komen kat FP aku, tapi sampai skrg dorang [2 org geng FP yg kami sekeluarga tempah] tak kenal muka aku [hehe].. cuma parents aku komen, kenapa kecik sangat gambarnyer.. pening laa [hehehe] kitorg kata, zaman skrg mmg mcm nih albumnyer.. dulu2 mmg besar2..

    ::: akupon liat sikit nak update.. ada bahan, cuma kena cari masa yg betul2 lapang.. thank u bro for asking me how am i doing.😉 enjoy weekend!!!

  7. shiemz says:

    wow~!! gojesss…..~!!

  8. baayah says:

    mmg cantik dan menarik sekali custom album fais ni….kreatif…😉

  9. suraya says:

    ok crystal clear..=)

  10. k.e.r.i. says:

    halu bro.
    lama gila kot tak singgah sini. huhu.
    bro, kat mana nak buat custom album ni eh?
    rasa macam nak buat untuk family lah.

  11. ezaiedinRIN says:

    cantik dan mantap album tu..
    kena sekali pada color cover tu.. designnya
    pun menarik pandangan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s