rina salleh in the house

Posted: 17 December, 2010 in Uncategorized

alhamdulillah sesi photoshoot Rina Salleh berjalan dengan baik sekali … aku di tag oleh dua lagi photographer yang nak belajar shoot dekat white studio … thanks to photographer Mabai & Ache … memang senang bekerja dengan Rina Salleh … thanks to Premium Beautiful bagi peluang pada aku untuk bekerjasama dengan Juara Ikon Gadis Melayu Musim ke 3 ni … hope kita dapat bekerjasama lagi dalam masa-masa akan datang … insyallah

Comments
  1. maya amir says:

    tak tgk ikon gadis melayu..tapi penah nmpk nama rina salleh di dada2 akhbar..(ewahh ayat aku)..hehhe.. cantek:)personally..face to face dgn die, die mmg cantek eh faiz?

  2. baayah says:

    mmg cantik dn ayu rina salleh ni….
    gambar pn cun melecun…πŸ˜‰

  3. zairina says:

    Alhamdulilah…. rezeki tiba. That was a good shot.ikit lagi jadi famous paparazi

  4. azurachan says:

    Cantik Shawl dia. hehe.

  5. minmolek77 says:

    -whoaaa….gadis melayu itu…..ya a au…:)

  6. masih belum ada can shoot kat white studio…

  7. ::: salam bro.. akhirnyer setelah diprelude sblmnyer, rina salleh in the house..
    ::: entry lepas ingatkan rina khan [huhu] suspen jer sbb diapon ada fotopages
    ::: penah gak berbalas komen.. rupa2nyer rina salleh pertandingan gadis melayu..
    ::: cantik tudung dia.. secantik tuan punya badan.. pic nih utk simpanan contoh
    ::: pakaian butik yg dia present ke nih?

  8. cool..cantik gaks eks minah ni…

  9. suraya says:

    whoah..dah amik gambar org femes.sekarang Harris akan sebaris dgn nama orang femes juga..hehehe..=)

  10. schoepentoeter says:

    Alahai.. manisnya…
    tp, background putih ngan baju putih yg dia pakai cam tak berapa ngam la bro.. just my 2cent huhu

  11. cantik2 gambar.. orangnya pun cantik..
    kalau snap pic makanan pun mesti superb ni kan..πŸ™‚

  12. nurul says:

    suka juga rina sallehπŸ™‚

  13. ezaiedinRIN says:

    ..mantap photoshoot..
    amat serlah kecantikannya di gambar..

  14. Yati says:

    Memang cantik, baik modelnya maupun shotsnya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s