hmm …

Posted: 14 December, 2010 in Uncategorized

wow! agak terkejut mendapat satu called  ni petang tadi … aku diminta untuk buat photoshoot satu boutique ni … model untuk photoshoot ni Rina Salleh … pada yang tak kenal boleh click dekat nama tu … alhamdulillah! rezeki & opportunities macam ni sangat berharga untuk aku dalam bidang photography … tak kisah dah lutut ni sakit lagi … haha … doakan Rina Salleh suka dengan aku photos aku nanti … hehe

Comments
  1. wah! mabeles…rejeki jgn ditolak! nanti jgn lupa upload photo tu…ngeeee :p

  2. ::: wassup bro.. bila bro pi syria nih? tak perasan plak bro ada penah pi sana
    ::: maybe saya waktu tuh terlepas pandang agaknya.. ooh rina salleh nih model
    ::: drpd gadis melayu 3.. alhamdulillah, semoga akan datang lebih mencurah2..
    ::: btw saya suke word yg kena potong tuh [hehe].. selamat bekerja semula bro!

    ~🙂 8)😉😛 :*

  3. maya amir says:

    wahh..masyukkk..alhamdulillah:) nanti upload cepat!!!:)

  4. good luck..do the best… leave the rest.. ehh aahahah..
    jgn lupe jaga kesihatan juga

  5. azurachan says:

    U pegi Syria ke?
    Itulah hikmah sakit lutut… murah rezeki.

  6. rezeki.. alhamdulillah…

  7. Yati says:

    Lepas job ngan Rina ni, mesti lutut baik terus. Bila kita fikir, kita diberi sakit sikit-sikit supaya kita berehat. Kalau tak, kita tak tau nak duduk diam.

  8. zairina says:

    Rezeki….Alhamdulilah.Baiklah lutut….ooi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s