knee how ma?

Posted: 11 December, 2010 in Uncategorized

since lutut ni sakit, job photography untuk 3 bulan ni aku tolak-tolak dekat member aku … sedikit bosan bila aktiviti limited nak buat … banyak melepak lately ni … alhamdulillah lutut ni getting better … semoga cepat sembuh and kembali shoot macam dulu … sorry sedikit bosan entry-entry aku sebab tak ada apa aku shoot … so macam mana weekend kamu?

Comments
  1. suaraya says:

    Semoga lutut cepat sembuh..nanti lepak paparich ajak!=p

  2. azurachan says:

    Get well soon.
    Rest lutut tu kena cukup. =)

  3. maya amir says:

    sape ckp entry bosan? saya tak rase pun..;).. bior rehat dulu, jgn aktif sgt..takpe job lain ada nanti..harap jaga diri, nanti dah sihat sepenuhnya kite aktif balik:) btw, apa treatment doctor eh?

  4. baayah says:

    tk penah rasa bosan pn N3 fais ni…
    semoga cpt sembuh ye…šŸ˜‰

  5. Zairin says:

    Wa hen how.
    Kalau dah urut tak baik lagi, cuba pi acupuncture pulak. Kena cuba cuba ubat and cara lain lain. Semoga Allah semboh cepat cepat.

  6. ::: salam bro.. kenapa nih? mcm mana laa boleh sakit lutut tuh? hmm aktif sgt kot
    ::: bro nih, sana sini keje.. rehat banyak2 bro.. weekend kali nih ok jer, atlast aku
    ::: update gak blog, ntah apa2 aku update.. susah plak nak edit bila byk pic muka
    ::: aku jer [hehe].. paparich bestnyer.. tak penah pegi ler.. šŸ˜¦ paparoti penah la.

  7. nurul says:

    semoga cpt sembuh ye

  8. tetiba craving nak minum Papa Mocha+Ice Cream…tp Milo Dinosaur pon heaven gaks…aduuu laaaa… :p
    btw, speed recovery ya!

  9. baru sampai dr CH ptg tadi. Alhamdulillah hasrat nak bawa keluarga, kedua mertua, ayah, mak dan adik2 bercuti sama tercapai. dok apartment kodok aje. letihnya sbb jem yg teruk di CH. ramai amat yg bercuti di sana sampai nak cari parking pun payah.

    btw, lutut dah ok?

  10. Yati says:

    Salam. I’m back. Arrived home from Tanah Suci last Sunday night. Body adjusting back to local setting. InsyaAllah, will write again within these few days. Sangat bersyukur di atas segalanya.

  11. klu rasa job tu kecik2 anak… pas la sni.. hahahahahah
    smoga cpt smbuh… jgn ketuk dgn tempurung kelapa.. tu utk org sunat je.. utk org bedah lutut x leh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s