rehat sebentar

Posted: 29 November, 2010 in Uncategorized

salam semua … kali ni tak ada entry yang menarik … cuma nak cerita yang minggu lepas lutut aku tiba-tiba POP! kata doctor maybe anterior cruciate ligament … kalau masih terasa sakit lagi, aku kena buat minor operation dekat lutut ni … ni gara-gara main futsal hari tu … aku still boleh berjalan tapi dengan tongkat! haha … apa-apa pun doakan aku cepat sembuh ye …

Comments
  1. nurul says:

    suka tgk gmbr2 kat sini

  2. kuey san says:

    hi fareast! kesian nyaa.. semoga lekas sembuh. main bola pki kaki jgn pki lutut ;p

    take care!

  3. fiziskandarZ says:

    oh no!!! wishing u a speedy recovery. rest well😀

  4. schoepentoeter says:

    Moga cepat sembuh bro..
    mungkin DIA nak suruh ko rehat sekejap🙂

  5. rest well & get well soon🙂

  6. Zara~AB says:

    get well soon! take a good care of urself!

    p.s: euro trip? over ok! tak suka!

  7. @Min says:

    -Rehat dolu bosamo kit kat..hehe…
    -Semoga saudara copek sombuh…InsyaAllah

  8. azurachan says:

    Uish.. I know how you feel. Cuz I have problems with my knee as well. Watch out for your knee next time k. Banyakkan makan gamat. =)

  9. en_me says:

    walopown muka mu tidak me kenal, tapi kamera canon itteww sungguh menawan hati.. ahaha

  10. maya amir says:

    kalau aktif main bola, mesti kene jaga2 tang lutut.. get well soon bro!!

  11. baayah says:

    ala kesiannya fais…akak doakan moga fais cpt sembuh dn bykkan rehat k…🙂

  12. t says:

    kesian u.. take care ok? semoga cpt sembuh..

    kak t dh privatekan blog.. x sure u dh accept @ belum..

    kalau belum, nanti nk ur emel add, nak invite u..

    ruziawatibukhari@yahoo.com

    tq & take care

  13. cikbedah says:

    selamat berehat…. ati2 d jalan raya….

  14. mshafie says:

    wah..dah lama tak singgah kat sini..
    mudah-mudahan dah boleh berlari semula!!
    salam Ma’al hijrah!

  15. fiziskandarZ says:

    happy new year bro! hope u’re all well now. take a good care of urself😉

  16. ngeri lak baca bunyi pop tu, cam belon meletup aje…

  17. Zairin says:

    May Allah grant you good health. Muda muda dah sakit….. Kalu tua macam mano lah.

  18. ezaiedinRIN says:

    ..risiko main bola ni memang kecederaan.. apatah lagi
    andai terjatuh atau di tackle.. kena padang tak rata memang
    lagi laa.. macam2 boleh jadi..
    moga cepat sembuh bro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s