trip to cameron

Posted: 22 November, 2010 in Uncategorized

this is what i want! holiday yeah … aku lari kesibukan kota untuk rest kepala dan badan … petik strawberry, minum hot chocolate strawberry & round ladang teh … aku rasa last time aku kesini berbelas tahun sudah … abis cuti ni, mengadap kerja-kerja office & traffic jam di KL … haih! bagaimana weekend kamu?

Comments
  1. en_me says:

    ammvoiii sonoknyer jalan jalanns.. ahaks

  2. Kalau disuruh bekerja di CH secara tetap sanggup ke hehe

  3. Zara~AB says:

    ohh, u were in cameron highlands! ya, miss the strawberry ice-cream there as well. the homemade! terbaik. and the night market jugak.

  4. Wak Kumis says:

    Re:Terima kasih .Walaupun lambat komen tetapi masih ingat…itu yg penting.
    Wak dah berhijrah lagi satu halaman Facebook Id:Wak Ajak.e-mail……. smrtaxis@dr.com.

  5. fiziskandarZ says:

    i always have a soft spot to cameron highland. no matter how many times i visited this, the tea plantation never failed to mesmerized me. nice one buddy! btw: we had a very quite aidiladha, haih ari raya masa ari skolah mmg gini laa jwb nyer tsk tsk

  6. hiks…pic no. 1 tu sgt happening! hahahaha…mcm terjatuh drpd tmpt tinggi!!!

  7. tutcute says:

    hi. gi CH best coz sejuk. huhu… i nk g bcuti gak tp lom dcide nk ke mana. nice pics neway๐Ÿ™‚

    re:pics bndung tu if rajin, i add lg. haha… if la… if…

  8. maya amir says:

    ya ampun…sonot..sonot… mcm rasa fresh jek bile dok sini..phewww!

    btw, i yg org pahang ni pun tak penah gi CH..uwaa..sedih betul…

  9. k.intan says:

    Salam Fareast pekabo?

    Wah sukanya gambo2 kt CH nih. oren tu cam 3d je rasa nk ambik mamam:)
    dh lama tk ke CH ni. pic no.1 superb

  10. ::: salam fareast!!! [huhu] jelesssnyerrr dapat jejalan ke cameron highlands.. aku pon dah lama tak ke cameron.. mcm kat kuala gandah gak, skrg mesti cameron dah lebih best berbanding tahun2 yg sebelumnya.. tapi ada org kata, dah tak sejuk mcm dulu, maybe global warming kot, apatah lagi kat KL ye tak? Lawa laa bro pic 1st tuh, mcm tengah berpusing2 plak [hahaha] funny but fantastic shot! pic last pon menarik perhatian aku.. insya-Allah ada masa nak gak jejalan ke cameron, aku pon dah lama tak ke sana, sama mcm bro maybe berbelas tahun.. amacam cuti aku? well masih keje lagi, tapi next week aku ke KL, balik kampung jumpa mak ayah, bertenet sekali [hehehe] ada mcm2 plan tapi tgk budget menangisss.. but nice to know one of my friend had a good time in cameron.. yeahhh.. happy weekend bro..

  11. azurachan says:

    i want to goooooooooooo… lalalala

  12. @Min says:

    Oh Cameroon…entah bilakan aku kan kembali ke sana…ayuhhhh

  13. baayah says:

    wow, cantiknya gambar2 kt CH ni….
    akak suka sgt tgk pic no 1 ngan pic buah limau tu….๐Ÿ™‚
    awal bln hr tu pn akak g CH…sejuk sgt kt sana kn…
    blk tu kami 3 beranak trs demam….

  14. schoepentoeter says:

    semart weh.. aku suka semua.. tp, yg nombot 3 best among the best..๐Ÿ˜‰

  15. saya nak ke sana hujung mingu ni Insya Allah. ada apa2 tips menarik?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s