melina & mahadi – engagement ceremony

Posted: 14 November, 2010 in Uncategorized

photos ni sahaja aku upload sebab lebih fokus dekat album client … alhamdulillah 70% editing aku dah settlekan dalam album tu … client agreed & puas hati dengan output album tu … masih dalam QC process … hope boleh siap album ni cepat & boleh hantar 2 lagi album client … aku buat job ni asyik nak tergelak je sebab Melina selalu buat lawak … haha … hilang penat aku hari tu …

Comments
  1. shiemz says:

    nice pic~!! Nasib baik kamera yg ambek nie cun.. gamba cun.. dpt la mengaburi barang2 yg bersepah kat belakang tu.. hahaha

  2. baayah says:

    selamat menempuh alam pertunangan buat melina & mahadi…😉
    re: sambal tahun tu sambal jawa…akak tau mkn je, bahan2nya x tau apa…kihkih…

  3. fiziskandarZ says:

    hoho saya mmg suka arr gamba2 distorted2 nihs i like! i like! the top is my fav pick!😀 anyways congratulations untuk pasangan.

  4. Zairin says:

    Bagus tu kalau kerja bersuka suka…jgn tergelak berlebeh lebeh ok.

  5. maya amir says:

    senang dpt client sporting..boleh bergelak2..heheh

  6. ezaiedinRIN says:

    ..memang fun, andai mereka senang di manage dan arrange..
    apatah lagi untuk dapat moment2 candid yang mantap.

    nice shot bro.

  7. yaR-t says:

    Lama tak singgah sini…busy ngan keje opis, skali masuk, umah dah cat baru daa…nice bro!…job pon makin byk skang ye,gambar pon maKin canggih, kerjaya lak makin meningkat….bagus2, good luck!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s