teaser – melina’s engagement

Posted: 9 November, 2010 in Uncategorized

Engagement ceremony ni aku shoot dekat Shah Alam baru-baru ni … aku rasa welcome bila family dia melayan aku dengan baik sekali … seriously last weekend sangat penat untuk aku … weekend aku, dari bercuti dekat cameron hinglands, aku ke Shah Alam ada friendly bola then aku shoot untuk engagement ni pun dekat Shah Alam … even penat pun aku sangat puas hati dengan aktiviti aku last weekend … kita jumpa lagi dalam next entry!

Comments
  1. maya amir says:

    biorlaa penat…janji puas ati & gembira:D

  2. azurachan says:

    Kalau kita buat benda yang kita suka, mesti rasa senonot walopun fenat kan… =)

  3. ::: cantik.. mcm suspen plak, sapa laa tuan punya badan ni? [huhuhu] mula2 baju tuan pemakai nih nampak biasa, 2-3x baru nampak cantik plak.. mungkin teknik kabus2 wap di pic tersebut menyebabkan tuan pemakai tampak lebih glamoresss.. bz tapi bro sukee, it’s ok asalkan bro pandai curi2 masa utk rehat sekejap dlm bz2 tuh.. kadang2 kita tak perasan, bdn dah over kepenatan.. bila nak cuti2 chinta nih? [hehehe].. enjoy ur work & stay healthy!

    ~ selamat hari raya Aidiladha.. maaf zahir batin..🙂

  4. ::: cantik.. mcm suspen plak, sapa laa tuan punya badan ni? [huhuhu] mula2 baju tuan pemakai nih nampak biasa, 2-3x baru nampak cantik plak.. mungkin teknik kabus2 wap di pic tersebut menyebabkan tuan pemakai tampak lebih glamoresss.. bz tapi bro sukee, it’s ok asalkan bro pandai curi2 masa utk rehat sekejap dlm bz2 tuh.. kadang2 kita tak perasan, bdn tak over kepenatan.. bila nak cuti2 chinta nih? [hehehe].. bro, sorri laa aku bz keje & bz buat lain [haha] ada masa aku update..

    ~ selamat hari raya Aidiladha.. maaf zahir batin..🙂

  5. schoepentoeter says:

    🙂
    take 5 bro…
    ish… mana kepala org nii.. hehhee

  6. cam iklan perut sihat la bro….

  7. Zairin says:

    Engagement dia orang ramai juga orang datang?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s