rockstar – shidan (finale)

Posted: 4 November, 2010 in Uncategorized

entry finale untuk rockstar … hmm, tak sabar nak shoot dengan korang lagi … insyallah dalam minggu-minggu akan datang … malam ni nak kemas barang untuk photoshoot dekat cameron pula … hope everthing is ok … jangan la jam time deepavali ni … doakan perjalanan aku …

Comments
  1. t says:

    hi, kak t dh private blog.. ingat nak ur emel add nk invite u.. tq

  2. azurachan says:

    kalau dpt shoot mural tu sekali kan best.. nak baca apa tulisan2 kat situ. hehehe

  3. fiziskandarZ says:

    holy cow!! these images are awesome!! i like! i like! haaa nak tgk gamba kat cameron! nak! nak!😀 [ hope u had a great long weekend alright ] 😀

  4. ezaiedinRIN says:

    …best location and action macam ni bro..
    pasti banyak gambar2 mantap terhasil..

  5. aku penah shoot kat sini dua tahun lepas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s