teaser – ferry & adlie

Posted: 20 October, 2010 in Uncategorized

settle lagi satu … alhamdulillah! warm up photo macam biasa … ada kelapangan aku update selebihnya … hehe

Comments
  1. maya amir says:

    walaupun di dalam tandas, ia tetap menarik bro..

  2. schoepentoeter says:

    1st time tengok bju dsangkut dlm tandas untuk amik gambo.. ngehehe

  3. Whoahhhh…This is nice bob..u guna camera apa?kenapa noise dia ‘terkawal’ sangat ni..dengki nyaaa

  4. nurul says:

    menarik, unik idea yg bagus.
    dulu masa kawin nak sgt photographer saya amik gmbr yg unik mcm ni tp tak byk yg ada dlm koleksi saya.

    tp saya suka sgt hasil keja dia bro. cantik sgt.
    bro rashisi amin by peveyhack. kenal tak?

  5. azurachan says:

    Very rare angle.. yet unique. Thumbs up!!

  6. ha ha mmg original idea nih…

  7. minmolek77 says:

    -Suka🙂

  8. t says:

    canteknya bathroom!! suke taw klu dpt bathroom gini.. nk dok lama2 pun ok.. hehe..

  9. baayah says:

    nampak unik gambar ni walaupn di dlm tandas……..😉

  10. k.intan says:

    salam far east, pekabo? lama tk jenguk sini.
    hehe mmg teaser, gambo bilik ayor yg cantik=D

  11. Zairin says:

    Ada orang baru melepas……#1 ke atau #2? Kalau #2 kena spray freshner lah kalau tak baru terok baju tu….he…he..he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s