lomo yang lama …

Posted: 29 September, 2010 in Uncategorized

dalam rajin aku nak kemas folder² dalam PC aku ni, aku ternampak satu gambar ni … rasanya dah lama niat nak upload photo ni dari tahun sudah tapi sampai sekarang tak upload² juga … haha … aku tak ingat ni aku shoot pakai camera lomo atau aku edit dekat photoshop nampak macam lomo … aku pun tak ingat … aku rasa ni last photo before aku nak travel … so enjoy~!

Comments
  1. en_me says:

    masa nih ‘eye of malaysia’ tewww dah pindah ke melaka kanns..

  2. Zairin says:

    Cantek gambar tu esp nampak water yg jerneh. Dah pack dah? Siapa ticket nak terbang??

  3. nurul says:

    tak pernah pi pun kat situ

  4. maya amir says:

    bro…round the world ek?nak ikutttt..hehehe..tak sabar nak tunggu gmbr!:)

  5. k.e.r.i. says:

    haah ler, dah lama ko tak upload gambar bro.

  6. @Min says:

    -wah….shanteyk

  7. ezaiedinRIN says:

    cantik effect dalam gambar..
    selamat travel juga bro.

  8. t says:

    aduh! canteknya! romantic sangat gambr ni tau.. kalaula kak t yg jadik model masa u snap gmbr ni.. lalalala…

    teruskan amek gmbr2 cantek mcm ni.. take care ok?

  9. baayah says:

    cantik sungguh gambar ni…..
    rindu nk naik eye on malaysia, skrg kt melaka pn dh x ada….

  10. fatenton says:

    cantik gbr nih.. very nice colour!

  11. baning says:

    Nicely done
    Luv the reflection

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s