raya di whiteroom

Posted: 1 September, 2010 in Uncategorized

macam tahun lepas, tahun ni kami tak ketinggalan untuk berkumpul sempena photoshoot raya dekat whiteroom … kebanyakan photographer sekitar Sri Kembangan, Putrajaya & Bangi … dah ramai-ramai tu mula la buat kerja-kerja gila … we had fun last weekend … hope next year ada lagi photoshoot macam ni … insyallah

p/s : Rasa macam nak raya je esok … hehe

Comments
  1. Yati says:

    Ye lah…kalau dah ramai-ramai, mesti gamat. InsyaAllah, tahun depan mesti lebih gempak.

  2. baning says:

    Whiteroom photography …… lama dah aku nak buat, tapi tak mampu

  3. maya amir says:

    alaa..nak jugak mcm gitu..nak jugak…heheh

  4. Waaaaa sy pon dr seri kembangan… uhuhuhuh patut ajak join nih…. hahahahahahah

    psstt cari la kok ade gmbr dgn tipon…. sekali leh menang lak… walla… hadiah yg pasti bukan lense la kan…

  5. cak says:

    err..aku sedikit cemburu. tp apakan daya takleh nak turut serta. selamat hari raya semua..yeayy!!

  6. dilaBangi says:

    salam east….
    wah class ada whiteroom ghitew
    masa ni paling best dapat kumpul sama dapat ilmu sama
    selamat menyambut aidilfitri east

  7. kuey-san says:

    Salam,

    Kesian Cak. Hahha. Cuba lagi tahun hadapan ye :p
    Ehh Azrul Sham pun ada yek. Hhuhu~

  8. abahalong says:

    Selamat Raya Faiz……raya balik mana?…..

  9. baayah says:

    selamat menyambut hari raya Aidilfitri buat Fais sekeluarga…..
    maaf zahir dan batin…😉

  10. azurachan says:

    Teringin nak buat photoshoot white room.. muhuhu

    Salam Aidilfitri..

  11. ezaiedinRIN says:

    ..fun betul semua.. nice shots..
    seminggu je lagi hari lebaran..

    salam aidilfitri untuk semua..

  12. en_me says:

    x ajak pownn.. tp no photographer uoolss.. uhuhu

  13. k.e.r.i. says:

    style lah amek gambar raya kat whiteroom.

    rasa macam nak jugak sebab tak pernah masuk whiteroom. haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s