sneak peak – mood raya

Posted: 30 August, 2010 in Uncategorized

macam biasa … warm up dulu tangan & minda before nak edit photoshoot white studio ni … hehe …

Comments
  1. maya amir says:

    warm up bro..warm up:)

  2. terimalah kad raya daripada saya di entry hari iniπŸ˜€

  3. ::: salam merdeka & salam ramadan al-mubarak bro.. rajin tul buat sneak peek [huhu] mcm trailer movie terbaru plak.. kalo white studio ni, mesti amik gambar ramai2 geng2 studio bro dengan baju raya kan? [huhu].. sonok plak bila terpikir pasal tuh, mcm aku plak join sekali.. mmg tak sabar nak raya, tapi buat aku, tak sabar lagi nak balik KL!!! [hehehe] lama beb tak balik.. la nih tgh pening nak korek duit buat angpau, pengsan!

    ~πŸ™‚πŸ˜€ 8) salam 7 likur..

  4. dilaBangi says:

    salam east….
    wah class ada whiteroom ghitew
    masa ni paling best dapat kumpul sama dapat ilmu sama
    selamat menyambut aidilfitri east

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s