a picture is worth a thousand words

Posted: 25 August, 2010 in Uncategorized

semalam lepak-lepak dengan Udey Ismail & the geng dekat Oldtown Bangi … 1 jam session tu banyak Udey share experience dia dekat Australia baru-baru ni … aku ke sana untuk amik buku yang dah lama aku order … sangat worth it beli buku ni dengan harga RM100 … kamu boleh ke website Udey untuk info buku ni …

Comments
  1. jauh sangat jarak daku dgn bakat yg ada pd sdr udey ni

  2. wah~~!!
    best tak buku nie.

    pasal video tu bleh rasenye.
    maybe net slow kot time tu..
    takpe cuba g kat http://vimeo.com/14342666
    insyaAllah bleh tgk.
    if sudi la🙂

  3. azurachan says:

    Very informative & creative. =)

  4. fiq flaxx says:

    wah menarik… hahaha nnt jgn lupa masa shot whiteroom.

  5. nurul says:

    saya dari dulu mmg suka hasil keja udey ismail. lagi satu suka rashidi amin dr pevey hack. sbb itu sanggup hired abg rashidi.

    fareast pun photographer ye?

  6. cikbedah says:

    waalllaaaa….
    dr aritu teringin nk beli…tp x terbeli2..uhuhuhuhuhuh

  7. ::: smart ler buku gambar drpd bro udey nih? mcm kenal, tapi siapa ye? tapi kan, mula2 tgk entry gambar nih, ingatkan cover cd lagu penyanyi timur tengah [huhu].. nama pun dah hampir2.. very nice book..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s