sue’s birthday

Posted: 11 August, 2010 in Uncategorized

wow … sekarang dah dekat 2.30 pagi … pukul 5 nanti 1st sahur untuk ramadhan tahun ni … tak sabar nya aku … aku tak dapat tido disebabkan hidung tersumbat & tekak rasa gatal-gatal …  sangat tak selesa … rasa nak cabut tekak ni, gosok dengan berus sabut … anyway last weekend aku celebrate my best friend’s birthday … somewhere dekat Jalan Maarof, Cafe Barbera … all good friends berkumpul … dah ramai-ramai tu memang tak sah kalau tak karaoke … sempat la layan dua tiga lagu before balik … heh~!

p/s : fuuuh~! nasib baik doctor cakap jangan puasa esok … memudaratkan diri …

Comments
  1. en_me says:

    layannns.. ehehe

  2. ::: salam Ramadan 1Malaysia bro [hehehehe] cantiknyerr kek tuh..
    ::: lawa ler, kalo ada org celebrate beday aku dgn kek tuh kan best.
    ::: design mcm mana pon, aku tak kesah. bestnyer pi karaoke, aku
    ::: sendiri pon tak penah pi tmpt mcm tuh.. hmm.. so mcm mana
    ::: hari nih? puasa tak bro? hopefully bro sihat & dpt berpuasa spt
    ::: yg lain.. kat johor ni, 1st ramadan cuti, lepas tuh hujan dari pagi
    ::: hingga ke petang ni tak henti, so tido jer laa [hehe] takleh pi
    ::: bazar tapau, tapi bagus gak, jimat sikit sbb smlm aku tapau kfc..
    ~ cepat2 sembuh bro & selamat menyambut bulan ramadan!🙂

  3. cak says:

    sebenarnya ko nk ckp ko tak puasa kan ari ni…kan. err..cafe barbera ni celah mana, mcm menarek je.

    >>janda baik mmg terbaik..hehe.

  4. daku nak makan bebear tu!!!

  5. azurachan says:

    Puasa ke tak nih? hehe.
    Selamat Berpuasa. Selamat mengerjakan amal ibadah di bulan Ramadhan..

  6. schoepentoeter says:

    Heppy busday Sue..😉
    Buat sebulan sakit tekak . . . hehhehee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s