ramadhan

Posted: 6 August, 2010 in Uncategorized

rasa cepat je puasa tahun ni datang … pejam celik je … dengan izinNya aku dapat jumpa ramadhan tahun ni … semoga ramadhan kali ni lebih diberkati berbanding tahun-tahun sudah … for sure bulan ramadhan tak ada job photography … yang pasti jemputan-jemputan berbuka puasa akan ada … hehe …so dalam kesempatan tak ada job ni lah masanya nak habiskan keje-keje edit album client yang tertangguh … hehe … apa-apa pun aku nak wish selamat berpuasa pada semua umat islam yang baca blog aku ni …

 

Comments
  1. maya amir says:

    slmt berpose bro..dah abis ganti pose lom?erkkk..hehehe

  2. ::: Salam Ramadan utk bro Fareast.. Selamat menunaikan rukun Islam ke 3.
    ::: Selamat berpuasa & selamat berterawih.. siapa model tuh bro? [huhuhu]
    ::: [re]: thank u bro, sbb sukee entry Universal Studios tuh, hopefully bro pon
    ::: akan ke sana & mengambil gambar2 yg cuuunn.. enjoy bro!!!
    ~🙂😀 8)

  3. cak says:

    selamat berpuasa buat kau juakk..!!

  4. Yati says:

    Salam Ramadhan. Mudah2an kita dapat menambah amal ibadah kita.

  5. kak t says:

    salam bro..

    gambar2 cun seperti biasa.. TERBAEK!!

    SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK.. selamat menjalani ibadah berpuasa tahun ini…

  6. selamat menyambut bulan puasa…
    harap taun ni ko dpt byk berkat dan kasi “tough” badan ko…
    heeee

  7. aie says:

    slamat berpuasa bang

  8. RnZ Photo JB says:

    Selamat menjalani ibadah puasa & moga sentiasa di dlm rahmat Nya….

  9. Sheda says:

    Eh ni bukan Aban ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s