irma & syed – akad nikah ceremony

Posted: 24 July, 2010 in Uncategorized

1st of all congrats pada Irma & Syed … dari bercinta dekat UK sampai dah kahwin  … happy aku … rasa cepat betul masa berlalu … teringat zaman belajar HND dekat British Malaysian Institute … time zaman hingusan … hehe … happy dapat jumpa semua member² lama dulu … kenangan zaman belajar berlegar-legar dekat kepala … happy, sedih & lawak pun ada bila duduk berkumpul cerita balik cerita² lama … haha

photos sekitar masjid besi Putrajaya & Dewan Precint 15 Putrajaya … … makin kurang member² aku yang bujang ni … siapa punya turn lepas ni?? hehe

Comments
  1. cikbedah says:

    zaman muda2 seronok utk dikenang kan??? ehh tua dah ke?? aahhahahah

    utk yg blom kawin “♫♪♫ jgn tgu lama lama… nanti lama lama…. masuk angin dlm badan….♫♪♫♪”
    hhahahahahhaha

  2. -sonoknya dapat ketemu teman2 lama….
    -tambah pula pikcasnya canteyk2 banget…..:)

  3. Nice capture bro.. cantik view akad nikah dlm masjid besi tuh!!😉

  4. ezaiedinRIN says:

    ..mantap dan menarik angle shots semua.
    cantik suasana dan pandangan dalam masjid tu, menyerlahkan lagi
    memori dan cerita majlis mereka berdua.
    nice shots bro.

    p/s; next year andai ada event lagi, saya bagitau bro., pasti shots bro
    lebih mantap dan nice.
    ..sekali sekala shoot potret je tu, tapi kena sensored la hasil2nya..

  5. Iezah Azizam says:

    lama akak x jenguk sini… sibuk kat FB je sampaikan FP dilupakan… tp akak dah apdet FP heheh… akak x pnh tgk lagi org akad nikah kat masjid besi ni… masjid putrajaya yg 1 lagi tu biasa la… cantik gak ye… aritu akak p sini masa dia baru2 bukak… byk yang dok dlm proses lagi…

  6. Yati says:

    Congrats to the mempelai. Mengimbau zaman belajar memang seronok. Berbagai kisah suka duka.

  7. en_me says:

    sonoknyer kawenn tewww.. uhuhu

  8. ::: salam & wassuuupp bro.. lawanyerr gambar.. makin berfungsi pula masjid besi nih..
    ::: makin ramai yg menggunakannya sebagai tempat utk diijabkabulkan.. alhamdulillah..
    ::: mula2 ingatkan brader baju gold di gambar pertama tuh groomnyer.. [hehe] salah
    ::: org lerr saya teka.. saya sukee tul gambar no.2 tuh, fantastic shot bro.. dgn latar
    ::: belakang dome serta interior yg menarik & juga susunan aweks cuunnn [yg tekeluar
    ::: sikit rambut tuh ok gak hehe tapi dah berpunya yee?] mmg cantik hasilnya. ni kalo
    ::: buat gambar besar2 mmg puas hati tengok.. gambar2 bro pon sharp2 semuanya..
    ::: [re]: [hehe] saya akan update tapi biasalaa bro, tahap malas gaban tuh masih tebal
    ::: nak mulakan sesuatu tuh, liat plak.. walopon skrg ni bukan byk keje pon.. insya-Allah
    ::: saya akan update sblm 1st Ramadan.. keep on blogging bro!!!

  9. azurachan says:

    Your turn la pasni. ;p

  10. fiziskandarz says:

    haven’t got a chance to visit the masjid besi just yet! tgk gamba2 nihs perrkghh adalah sungguh cantiknyer i like!! selamat pengantin baru kepada pasangan, sama cantik + sama padan🙂

  11. sngt cantik……..amat menyukai tembakkan kamu

  12. aie says:

    nice³ gua ingatkan gamba no 3 tu gamba pengantin yg diraikan haha

  13. Chybee says:

    seronoknya la hai dah boleh kawen…

  14. AnisJade says:

    omigod! Congrats bob! sangat cantikss gambar2 tu, espclly yg ade aku tu walaupun samar2 je nampak..;) hehee…btw, i’m also happy for them sbb akhirnye ke jinjang pelamin jugak mereka…alhamdulillah..semoga berkekalan hingga akhir hayat. btw, gambar irma yg sorang tu mmg SANGAT SWEEEEEEEeeeeeeeEEEETTTTTT!! she looks beautiful..;)

    next???….(^_^)

  15. aisehmen, best gak shooting dalam ini mesjid

  16. baayah says:

    selamat pengantin baru buat pasangan Irma & Syed…
    mmg cantik view dlm masjid ni…..

  17. mshafie says:

    perjalanan ke Sabah tu mengujakan!..
    shots wedding yg terbaik..suka dengan angle..nampak macam pengikut lebih beraksi lebih power dari pengantin!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s