reception – lynn & agus – PICC

Posted: 13 July, 2010 in Uncategorized

lynn & agus ni aku kenal tak lama dulu … mereka sangat friendly dgn aku 1st time jumpa … minggu lepas menyaksikan mereka disatukan di PICC buat aku happy … aku berpeluang shoot photos big day mereka … ni beberapa output untuk entry kali ni … hope korang dapat baby cepat-cepat … boleh aku jadi uncle cepat😀

p/s: ada lagi photos aku tak edit … maybe aku edit terus untuk personal album mereka😉

Comments
  1. azurachan says:

    Sikitnya…

    p/s: dah email

  2. baayah says:

    jenuh plk akak nk mencari ruangan komen ni…kihkih…

    selamat pengantin baru buat pasangan yg sama cantik dn sama padan ni…😉
    x puas nk tgk pic pengantin ni…..edit mmg lawoooo….🙂

  3. Yanie says:

    bestnye kawen. i’m so jealous! nnt if i kawen boleh shoot tak?😀

  4. fiziskandarz says:

    whoaaaaa.. blog layout yg sungguh grunge i like! i like! kill kill killl die die die😀 anways, gamba semua adalah kemas. best best best😀 semangat pengantin baru kepada pasangan. sama cantik + sama padan

    p/s: thanx a bunch for the well wishes the other day. we truly appreciate it.

  5. cik bedah says:

    wooooo….. memule tgk cincin dlm kotak tu…
    “ehhh cincin jenama nikon??” hahahahahaha

  6. k.intan says:

    salam fareast. wah dh tukar layout baru..suka2 terang benderang bijik mata ni =D
    as usual great shots, klu ada gambo sanding lg best:)

  7. dilabangi says:

    wah far east dah jauh pergi ni
    bila lah agaknya dapat ajar kak dilla erk, bestnya

  8. ezaiedinRIN says:

    ..nice gambar, best memory buat pengantin..
    syabas bro, mantap layout terbaru ni.
    moga succes selalu dan terus sentiasa kehadapan.

  9. maya amir says:

    tak dpt disangkal lagiklaa bro..tak puas, mau tgk lagik gmbr lain..

  10. kak t says:

    gambar2 yg sangat CANTEK!! TERBAEK!!

    besnyer bercuti di sabah.. x pnh spi ke sana lagik…

  11. Yati says:

    Memang cantik gambar2 ni.

  12. lawa bro, pengantin pun lawa, tpt pun grand habesss

  13. cak says:

    yeah..grand habis. nice and gud job bro.

    hehe..aku pon dh update wedding..mari lah.

  14. ::: lawa lerr shot tangan pengantin perempuan ada inai tuh.. sukee gak shot pengantin lelaki tgh termenung tuuhh [hehe] tgk org kawin, akupon mcm nak kawin jer, tengok ada anak, aku rasa nak jugak.. tapi takuttttttttt.. [hahaha]😀

  15. rahami says:

    nice gambar …
    semua sharp tu yg terbaik🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s