experiment with natural light

Posted: 8 June, 2010 in Uncategorized

kepada semua pembaca blog aku yang aku kenal & pembaca senyap blog aku … haha … aku tak ada idea nak menulis sebenarnya … jam dah pkl 3.20 pagi … tapi tangan ni gatal nak update blog juga … hmm … aku baru sampai KL dari Sandakan … err … sangat penat … err … apa lagi aku nak tulis ek?

owh esok aku cuti! jangan jealous! haha

Comments
  1. schoepentoeter says:

    🙂
    nak komen pun tak tau.. tp, betul.. ada ketika kita tak tau nak taip apa.. biar photo ceritakan segalanya . .

  2. en_me says:

    thanx komen blog me yg ittewww lohh.. ihiks

  3. chybee says:

    pictures sgt lawa sume. suke!! boleh la ajar cmni😀

  4. foto sekitar sandakan takde ke?🙂

  5. malasz says:

    jeles juga rasa nyer……..

    sbb ujan kat cni
    dr dlm opiz aku terbyg…..
    klu lah masih di dlm selimut tebalku……..
    alangkah nikmat nyer………..

  6. aie says:

    drpd tido lambat bek layan shisha

  7. cak says:

    really nice bro. btw..thx for the comment kt blog aku. belajar dari korang2 gak..hehe.

  8. Yati says:

    Tak pe…tak tau nak tulis apa kat blog sendiri, kita jalan-jalan ke blog org lain…..

  9. cik bedah says:

    xpe..smlm dh cuti dh… x jeles… tp klu masih cuti esk.. sy jeles..ahahahah

  10. yaR-t says:

    far-east dah update, tp sikit jer…tgh sakit atii!! ggggRRR….

  11. maya amir says:

    xpe letak jek gmbr.. takyah tulis.. gmbr sudah cun-g!;)

  12. perghh pepagi buta dan bro masih cargas utk apdet blog. saya sukakan gambar sebegini, cuma tu la kalau pakai kamera cap bulu idung gambar biasanya akan jadi blur, tak sharp, gelap dsb. kalau kamera henfon hamba bleh amik natural light camni kan best tal payah susah2 usung dslr

  13. perghh pepagi buta dan bro masih cargas utk apdet blog. saya sukakan gambar sebegini, cuma tu la kalau pakai kamera cap bulu idung gambar biasanya akan jadi blur, tak sharp, gelap dsb. kalau kamera henfon hamba bleh amik natural light camni kan best tak payah susah2 usung dslr

  14. ezaiedinRIN says:

    suka lihat suasana pada gambar.. tenang dan kemas.
    masa tidak menjadi halangan bro.. kekadang pada jam 3 pagi ni lah
    banyak idea yang hadir pada kita. inspirasi pasti datang sewaktu,
    suasana di kala aman, tenteram dan sepi..
    andai tidak kepenatan lah.. kalau dah letih.. ketiduran jer laa..

  15. baayah says:

    sandakan? wow, bestnya…
    akak plk br blk dr kuching…meow..🙂

  16. -Janji berupdate juo…1 pikcas pun apedehal…haha😀

  17. rahami says:

    nice bro..
    ske🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s