exhausted

Posted: 6 June, 2010 in Uncategorized

aku kat Sandakan wekeend kali ni … ada kerja Network  Migration dekat Jabatan Akauntan Negara untuk 3 hari …  minggu depan mungkin ke Kapit, tapi tak sure lagi … aku  memang tak sabar nak ke Kapit … tempat tu memang  adventure nak kesana … naik bot! boleh google mengenai  Kapit ni … macam biasa, aku tengah bz settle kan dua album  … ada beberapa pembetulan aku kena siapkan secepat  mungkin … bagaimana weekend kamu pula?

Comments
  1. azurachan says:

    i like stripes!!
    Polkadots.. I like retro design.

    Weekend saya penuh dengan aktiviti kekeluargaan. hehe.
    Next weekend pegi Bintangor.
    Have fun in Kapit! =)

  2. en_me says:

    pembetulan? hmmm.. orang pro pun wat kesilapan gak kanns..

  3. ::: lawa betul ler blog bro nih.. bila diletakkan sekali dgn gambar utk entry skrg nih, mmg nampak cantik.. katner tuh, shopping complex ker? rajin bro buat byk keje ni.. tapi the best thing ialah dpt jalan2 cari pengalaman di negeri org.. ofcourse boleh amik gambar! [huhu] tuh yg paling sonok tuh!!!

    ~🙂

  4. ecah says:

    my wekend? so so..girls day out.. soping, movie, makan2..

    u ke kapit? masa naik bot jgn hulur tgn dlm sungai okeh.. cucu cicit bujang senang ramai lg dlm sungai.. i yet..i rasa diorang suke je tgn u tu..hahahha

  5. cikbedah says:

    sy baru blk dr perak…
    1st job wo..
    neves neves…
    aritu neves nk amik gmbr..
    ni neves nk dlver lak…

    ati2 d tpt org

  6. ada kat sandakan skrg? wahhhh tu kg saya tu.

    anyway, have a nice day.

    shot foto bebanyak kat kapit nanti ek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s