simple & nice studio

Posted: 2 June, 2010 in Uncategorized

ni la tempat aku print album selama ni … aku sangat suka dengan layanan Alyssa (owner kedai) … sangat friendly orangnya … setakat ni aku puas hati dengan hasil album dia … feel free, datang la studio ni …

p/s: alyssa, dah promote ni … next album free ek?πŸ˜›

Comments
  1. malasz says:

    byk nyer album………
    klu majlis kat n9 u nak x dtg shoot
    bayaran termasuk km ke

  2. salam ziarah.πŸ™‚

  3. saNi says:

    saLam bro..thanks seLaLu kunjung bLog enciksani hahha katne tempat nie? nak tau gak…gamba2 anda makin best Lah… best tgk dapat gak idea2…thanks…

  4. tutcute says:

    hmm… simple and nice? pandai btol owner kedai ni pilih nama. i likeπŸ™‚

  5. aie says:

    huerm nk try kat sini plak ah nnt

  6. takde pun gambar aku…

  7. cik bedah says:

    bang…kat mana ni bang… leh try g usha album nih.. tgh carik album menarik nih

  8. fiq flaxx says:

    bro… lokasi kedai ni kat mana?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s