album – mujahid & hamizah

Posted: 31 May, 2010 in Uncategorized

alhamdulillah … lepas berhari-hari berhempas pulas depan macbook ni, dapat juga aku settle kan album ni … sempat juga siapkan walau dalam sibuk travel … aku baru pass album ni dekat client and mereka sangat berpuas hati … seronok bila tengok client happy tersenyum … aku jadi 1000 kali happy … hehe … tu la kepuasaan yang aku nak … ada 3 album lagi nak kena settlekan … tunggu yaaa client-client aku😉

Comments
  1. RnZ Photo JB says:

    murah rezeki bila org suka….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s