majlis pertunangan jayda & emi

Posted: 28 May, 2010 in Uncategorized

alhamdulillah … settle lagi satu photography job a few weeks ago … client sangat puas hati so far dgn hasil & aku just tunggu dari client bila nak settle kan album pula … aku baru hantar 2 album hari tu, tambah lagi 3 album nak kena edit sekarang ni … haha … nanti ada masa aku upload photo album yang aku dah hantar … mereka sangat berpuas hati … aku senang hati … owh ok la, nak sambung edit album … kalau ada nak comment atau tegur hasil output aku ni, sangat² dialukan😉

Comments
  1. yaR-t says:

    Gambar2 Far-east pon sumer marvelles laa.
    bila nk wat outing nih, rase dh betahun tak wat outing huhu

  2. aie says:

    niceeeee

    so i assume u’re not retiring from wedding photography at all, eyh? haha

  3. en_me says:

    dan pastikan hasil yang lumayan juga dari client itteww.. ekeke

  4. Yati says:

    Patut mereka berpuas hati sebab hasilnya sangat cantik. You managed to capture the right moments.

  5. azurachan says:

    Cantiknya pelamin mini tu…. =)

  6. @Min says:

    -Suka pic no 2 dan 3 tuh…haha…cerianya mereka itue😀

  7. myram818 says:

    Nice shot.. tahniah..

  8. baayah says:

    kalo dh hasil cantik tip top mcm ni, mmg customer sgt berpuas hati…😉 akak pn suka tgk tembakan faiz ni, superb!!..

  9. aie says:

    abg faiz dah lincah skang! huuuu

  10. RnZ Photo JB says:

    memang patut pun customer puashati….jod job !

  11. cikecah says:

    cayalah abammmmmm

  12. Iezah Azizam says:

    majlis tunang pun dah cam majlis nikah… meriah… cantik bakal pengantin pompuan.. sweet je wajah dia…. ke happy an terserlah… moga hingga ke jinjang pelamin…

  13. omak sodeh, anak suko, yg ponting gambar kenangan ini indah hasilnyo

  14. k.intan says:

    salam fareast akak dh sampai.
    wah meriahnya cam majlis kawin.
    cantik pelamin, sweet kaler die.

  15. syuksharkawi says:

    abam ni :

    tere
    pandai pasang satelit
    pakai macbook
    pria pujangga
    tere amik gmba

    saya Fan abang neh lol

  16. AnisJade says:

    so far, saye sbg client sgt berpuas hati…tak sabar nak tgk ouput nye nanti..;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s