Teaser – Jayda & Emi

Posted: 25 May, 2010 in Uncategorized

warm up dulu dengan photo ni … tak sempat aku nak edit yang lain … tunggu ye … esok nak hantar 2 album dah siap printing dekat clients … tak sabar nak tunggu reaksi dia orang!πŸ˜€

Comments
  1. fiziskandarz says:

    backlit yg sungguh best! i like! i like! we want more! we want more!!πŸ˜€

  2. waaa

    byk job skg eh bro

    huhu

    gua sudah update..mari2

  3. jarifoto says:

    sikit2 tu boleh la kawe pn x pandai mane jugak tu broooo

  4. Yati says:

    Ye betul…masa muda lah nak kerja keras utk masa depan. Syabas.

  5. schoepentoeter says:

    atu jer…πŸ˜‰
    nway, compo yg baik..πŸ™‚

  6. ::: [huhu] funny teaser.. but the idea’s very good.πŸ™‚

  7. huhu..aku ase byk2 gmbr ko sme pki nikon kan?huhu..comey2 jek warna dia,huhu..

  8. ahmad asmar says:

    xsabar nak tgok pic lain ni… hihih

  9. AnisJade says:

    ehee…mmg cantik baju tu..;)..thanks bob!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s