am i a human or a robot?

Posted: 21 May, 2010 in Uncategorized

saban hari aku bekerja termasuk la weekend … ada orang yang faham keje aku, ada juga yang tak faham … kalau sebut pasal keje, sampai bila pun tak habis … time aku bujang ni la aku kena pulun giler babs … aku janji, benda ni sementara je … itu janji aku … minggu ni nak ke Penang … doakan aku permudahkan keje aku … tunggu update majlis pertunangan Jayda & Emi Harith dalam next entry … insyallah😉

Comments
  1. k.e.r.i. says:

    better keje wikend daripada wikend duk umah.
    lemau je.

  2. kepok says:

    kesian benar aku bace title gambar ni..sabar bro..sabar!

  3. aku da agk da ko pki nikon, tp kt header blog ko ni canon,haha.. ptt la gmbr cun jek wrna dia, huhu..jeles aku

  4. ::: a very good shot bro! i likeee..😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s