good morning perak!

Posted: 16 May, 2010 in Uncategorized

kroooh! krooooh! penat betul budak opis aku ni … sampai hall dengar mamat ni berdengkur … aku melirik  jam dah dekat 3 pagi … mata tak mengantuk lagi … haih … now aku kat Perak … ada kerja dekat sini … last weekend aku ke JB … next weekend ke Kedah pula … non stop travelling aku tahun ni … apa nak buat, nama pun kerja … heh~! bosan la cerita pasal aku travel merata ni … nak upload photos yang tertunda pun tak upload lagi … outdoor photoshoot pun asyik missed je … album cukur jambul dengan wedding dalam process … kalau siap album tu, tak tau la sempat aku nak ambil ke tak … haha … nanti aku upload photo model shoot dekat area Putrajaya … insyallah … till then, take care …

p/s: kalau kamu ke Perak, kamu stay la Tower Regency Hotel … sangat cozy hotel ni … ada bilik & ada apartment untuk kita sewa😉

Comments
  1. baayah says:

    wow, cantiknya pemandangan waktu mlm ni…..
    kt perak kt mana? akak kt teluk intan….🙂

  2. fiziskandarz says:

    whoaaaaaaaaaaa.. manyak nyer travelling this year! best3x.. nak tgk gamba!! nak!! nak!!😀

  3. ::: lawanyeeerr.. aku sukee sgt gambar ni..😀

  4. wuhuuu

    my hometown!!

  5. k.intan says:

    salam fareast

    my hometown too:)
    ok tu byk job byk masyuk
    tkde job lg risau

  6. cik bedah says:

    alo…
    ehh perak tu kat mana???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s