late update

Posted: 26 April, 2010 in Uncategorized

Dalam tak sedar dekat sebulan aku tak update blog ni … wo! wo! wo!aku belum berhenti lagi dari photography … hehe … kesibukan kerja aku buat aku lama tak pegang camera … rindu pula aku dengan member² blog … lepas ni aku akan kerap update sampai korang malas nak singgah blog ni … haha … apa cerita kamu?

p/s: photos sekitar black studio di whoop studio

Comments
  1. aie says:

    pehh gi blackroom tak ajak…

  2. huhu..lme btl bro xhupdate blog bro,huhu..bz ek?huhu

  3. tunbegia says:

    thanx bro singgah blog haku yang xde apa2 tuh,

    salamm,

  4. azurachan says:

    Selagi tak malas, I’ll follow ur blog. ahaha

  5. tajul says:

    power arr strobist

  6. a.r.i.e. says:

    first time tengok black studio neh.
    *kagum*

  7. abahalong says:

    camna nak buat hitam ni faih…..abah tak tau ni…hahahaha

  8. lan says:

    huhuhu siap da ade studio da kwn aku nie,,bravo2…….

  9. ezaiedinRIN says:

    best shoot di sana..
    para model2 pun sporting dan berbakat gayanya..
    mantap arrangement n gambar.
    nice bro.

  10. maya amir says:

    perrghhh black room.. sesekali layan cool gak nih..

  11. baayah says:

    wah, cantik la model2 tu berposing….
    anggun sekali…😉

  12. @Min says:

    -ai follow…..

  13. ::: eh sama plak kita yer, late update.. [hehehe] sebulan tuh.. tabik spring!!! tapi janganlah update sampai kitorg bosan plak yee [huhu] itu kira setiap jam ada ajer entry baru keluar, koma kawan2 tengok nanti [ekekekeke] gambar2 dari studio bro ye di atas nih? very niceeee dark black for the background. shot terakhir tuh cantik! mcm wallpaper!
    ~🙂😀😉

  14. mshafie says:

    teringin nak belajo studio shoot..
    kamera bukaan DSLR
    speedlight pon tak mampu beli..
    tengok sajalah….

  15. glizzy says:

    ~ Pheww, relax la baru sebulan x update..
    Cuba tgk blog aku yg ni, lg hebat SETAHUN xde update..

    (,”) Merci..

  16. kak t says:

    bestnya klu i salah sorang model kat dlm gambar2 ni.. huhu.

  17. tutcute says:

    menarik beb😀

    re : dah pegi ke i-city again pada weekend aritu? amacam? ok?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s