farisan & ainor (finale)

Posted: 23 March, 2010 in Uncategorized

bekerja dengan couple ni pada mulanya mereka agak gugup … tapi lepas ditunjuk serba sedikit, baru mereka selesa untuk posing … persekitaran Kellies Castle yang cantik serba sedikit membantu output photos aku … thanks again to Fitri sebab tolong aku untuk handle lighting … tamat sudah edisi aku di Tronoh, Perak ni … sehingga kita berjumpa lagi di entry akan datang … salam …

Comments
  1. lan says:

    salam my pren,,,cantik2 pic ko nie n ada bbrapa angle ko mmg mletop..aku pun xpndai sngat bab2 pic ni nak komen ko tp aku rasa ada lg pic2 yg menarik yg ko xmsukkan lam n3 ni kan…

    kepada sesiapa yg berminat nak join outing pd 27-28/3 nie bertempat di taiping perak boleh lah hubungi aku atau manphotostudio..tiada bayaran dikenakan,,,cuma segala peralatan dan keperluan anda sediakan sendiri..objektif outing adalah untuk mengasah bakat dan menguji ketajaman mata dalam menghasilkan gambar yg berkualiti disamping mencari ROL yg hangat diperkatakan oleh semua photografer2 di luar sana….lokasi sekitar taman tasik dan paya bakau matang…UNTUK KETERANGAN LEBIH LANJUT,,,,HUBUNGI KAMI SEGERA……………………………………………..
    017 5259891——–MAN PHOTOSTUDI0
    017 5289843——–AKU LE (LAN)

  2. aku suke gambar yang last…

  3. cak says:

    salam2..hehe.

    nice bro. jom kita buat outing sini, mcm menarek je.

    >>nama depa blm bubuh lg time aku gi tu bro. skrg dh ada kot. nnt aku tya mak bapak depa..hehe.

  4. azurachan says:

    NIce place for wedding photoshoot.
    Nice colours..
    Nice pictures…
    Naisss~

  5. schoepentoeter says:

    Salam…
    wat a beutifull lalndscapeπŸ™‚ kalo la dapat outing sini.. hehehe
    sayang sikit sebab baju penantin kurang contra dgn background building. just my 2 sen bro..πŸ˜‰

  6. idida says:

    hensem juga en paris berbaju melayu bersama rantai tanjak dan sanping…hehehe

  7. idida says:

    Re : budak dua org tu ikut mood la uncle bob…mencabar nk amik gamabr derang… :d

  8. k.e.r.i. says:

    kellie’s castle eh?
    cun gak eh shoot kat tempat2 puaka gitu.
    hahaha

  9. hanie says:

    lawa la gambor..
    jeles ni..
    hehehe

    keri ~ bengong~ ahahhaha!!

  10. baayah says:

    wow, cantik2 gambo outing kt Kellies Castle ni…
    teruja btl akak menengoknya…πŸ™‚

  11. jeff says:

    >> gambar mmg power
    >> penghasilan yang mantap…

  12. wawa..semat nyer bro,huhu..neyh manyak wet buat job ni ble nk blnja nie?huhu..broga jom?hahaha..ade brani?hua2

  13. ezaiedinRIN says:

    suspen gambar ke 4 tu.. macam di tempat tinggi seolahnya..
    semua puashati di lihat.. nice shots n poses..
    kebiasaan, begitu.. andai mulanya malu2..
    pastu.. auto gaya pun akan ade dr mereka pastinya..
    andai sempat.. pasti dapat moment2 semulajadi yang di tunggu2..

  14. helmiyani says:

    suka gambar yg no 5 yang bleh nampak background castle dari belakangπŸ™‚.. yang lain2 pun cantik gak! pendek kata sumer gambar fareast mmg lawa2 lah!

  15. fiziskandarz says:

    perrkghh!! gamba yg sungguh vibrant! and the location is awesome! [ i think this is the 1s time i’ve seen wedding shoot in this castle ] i like! i like!πŸ˜€

  16. ::: askm fareast [huhu] dah balik tioman dah bro, aku baru nak
    ::: mai sini [hehe] anyway aku dah tgk gambar2 bro di tioman tu
    ::: mmg superrbb! berani bro amik gambar kat permukaan air laut!
    ::: bestnyer dpt amik gambar kat kellies nih, aku dah lama nak
    ::: shoot di sini & area2 perak yg lain.. sekali jer aku amik
    ::: gambar di perak iaitu di kuala kangsar.. tupon sekejap jer..
    ::: bro takder hantu ke kat kellies tuh [huhu] scary gak nak
    ::: jejak kaki sorang2 kat situ, mcm2 citer [hehehe] paling aku
    ::: sukee ialah shot no.3,5,7,8,9,10 awesomee.. paling2 cun ialah
    ::: shot no.3 beautiful.. syok gak jadi wedding photographer ni!
    ~πŸ™‚πŸ˜€πŸ˜‰

  17. Iezah Azizam says:

    posing memang cun… tempat yang menarik tapiiiii… warna baju pengantin tu sikit tenggelam laaa… kalau kalaer dia terang sikit lg cun nampak sikit perbezaan objek ngan manusia… hehehehe jgn marah aaa just pandangan akak je… ( cam la akak ni fotografer pro ek … ekekekeke )

  18. rasanya ingin kembali ke sini lagi bro untuk buat photoshoot kalau ada peluang…

    Entryku kali ini

    Tenaga ditagih sepanjang hari
    Kerja bermula semenjak pagi
    Sekian lama teguh berdiri
    Akhirnya lerai tiada lagi

  19. baning says:

    Nice work …. good bisness

  20. lan says:

    salam dari far2 away,,hehehee ada n3 baru utk anda komen…jom terjah

  21. maya amir says:

    ni yg jilashhh ni.. chantekkkk..suke..suke..suke;)

  22. saupix ahmad says:

    wah! cantik-cantik belaka.. good work beb! =]

  23. tunbegia says:

    sungguh cantik kellie castle itu,

    salamm,

  24. saNi says:

    suke suke suke La semua geng…tempat best..cLear..cantik..kreatif..hmm agak bz La bro sbb tuh Lama tak bersosiaL di Laman BLog…ehheh

  25. Naza says:

    Sempoi….suka tgk framing yg malatopsss….

  26. k.intan says:

    salam. lama akak tk singgah sini.lawa le shooting kt kellie’s tu. akak yg org payrock ni pn tk penah masuk.

  27. mshafie says:

    cantiknya view..

  28. saNi says:

    hmm kini anda puLa menyepi…kemana?

  29. tutcute says:

    cantik2 pics u nih hoho… smua guna wide-lens kah?

  30. Aida Rohayu Osman says:

    Meletup2 job incik faiz skrg. Keep it up. Nice shots la incik faiz.πŸ™‚

  31. aie says:

    ergghh cpat le update mok.

  32. kak t says:

    salam..
    kak t dok baca blog u spi kat wedding kat dlm church tu.. gmbr cantik2 bro!! keep it up! good job!! suke!!πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s