farisan & ainor (part 1)

Posted: 21 March, 2010 in Uncategorized

1st time aku shoot dekat area Tronoh … tempat yang relax membuatkan aku senang untuk bekerja … boleh kata selesa la, semua kedai ada & dekat-dekat … kebetulan abang pengantin perempuan baru beli dslr, sama-sama kami shoot time sanding … sebelum terlupa, aku nak say thanks untuk keluarga pengantin perempuan yang betul-betul ‘welcome’ aku untuk aku shoot big day anak mereka … thanks again … entry ni hanya photos sekitar sanding, photos outdoor dekat Kellies Castle aku tak sempat nak edit lagi … banyak keje weekend ni nak catch upπŸ˜‰

p/s: esok last day hot air balloon dekat area Putrajaya … moh kita buat jam lagi dekat sana! haha

Comments
  1. maya amir says:

    x sabar nk tunggu gmbr outdoor:)

  2. amazing.. gambar2 wedding sangat cantik.. gambar kellie s castle pun cantik, been there b4, kagum betul siap ada lif lagi kan sayangnya tak sempat siap… tapi mcm meremang skit di situ..
    dekat dengan situ ada clear water sanctuary golf resort.. menarik jugak sbb tu lokasi filem ana n the king dulu… chalet dia cam terapung atas tasik… orang suka ambik gambar sure suka pergi situ, banyak tupai…biawak etc, dia mcm sanctuary kan..
    nice blog..πŸ™‚

  3. tunbegia says:

    good shots bro, keep it up,

    salamm,

  4. tutcute says:

    re : erk… ada org yg serupa dgnku di pesta hot air balloon itu ke? ha ha ha! adeh… i din’t go there la. hehe… aiseh klaka la hang ni. ;P

  5. yg merenjis tu namapak macam aziz sattar je bro….?

  6. Iezah Azizam says:

    lawa pengantin pompuan…. sweet je….

    suka tgk warna pilihan pengantin cantik…

  7. @Min says:

    Suka la tengok pikcas2 kat sini….senantiasa menarik dan tertarik…:->

  8. p/s gambar bot tu mmg diedit menggunakan hdr, namun imej senjanya adalah betul dan hdr memberikan umphhh lagi imej senja itu

  9. andaQ says:

    menarik tuh broo..πŸ™‚
    kasik up yg outdoor plak..

    ps : aku bz skit laa..byk keje..xsmpt nk update..nnt aku update byk trus..hehehe

  10. hanif ramli says:

    uihhh smpai tronoh eyh ko shot..
    kipidup beb..
    snyap sket..keje banyak..tgh praktikal lak skang..
    mmg idup xmnentu la hehe

  11. PeQ GaRaGe says:

    wah.. jauh mengembara tuh.. tp pic ttp cun.. keep it up bro.. =).. rehat ckup2..

  12. Ndok dilla says:

    east…shunteknya snap pengantin tu. kasut kat almari tu UNIK……

  13. fiziskandarz says:

    whoa!! gamba semuanya adalah sungguh colorful + sharp! i like! i like [ esp the ring + the shoesπŸ™‚ ].. btw selamat pengantin baru kepada pasangan, sama cantik + sama padan.

  14. ezaiedinRIN says:

    mantap gambar.. brilliant utk shot cactus dan mata di cermin..
    bokeh best hasilnya..
    nampak abg dia, tak pakai spd light ya, di time merenjis tu..
    ye bro, layanan diterima kekadang buat kita rasa dihargai sekali..
    musim2 cuti di bln 3 ni memang bz rasa rakan2 semua..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s