teaser – kellies castle

Posted: 15 March, 2010 in Uncategorized

tak larat aku nak edit photo wedding baru-baru ni aku shoot … penat travel dari Tioman – Ipoh – KL pun tak hilang lagi … esok dah nak ke Johor atau Pahang, ada kerja nak kena settle kan dekat sana … ni kira warm up photo dari Ipoh, Perak … 1st time aku ke Kellies Castle … structure building dia sangat cantik … kamu boleh google untuk tahu asal usul castle ni … untuk dewasa nak masuk ke castle ni, dia orang charge RM4 per head … untuk photography activity, dia orang charge RM50 untuk one group (unlimited) … untuk photographer dari luar nak stay dekat area sini, Bandar Sri Iskandar ada homestay sangat selesa🙂 thanks to Fitri (Lighting – Assistance) sebab susah payah bagi outdoor ni success … jumpa kamu semua di entry akan datang😉

Comments
  1. aie says:

    tahniah faiz.

  2. baayah says:

    bg akak, Kellies Castle ni bangunan yg menyeramkan…heheh..

  3. sonoknyer… aku tak gi lagi.. ko uplode gambar byk2 cikit.. bley aku cuci mata.. kalau rasa menarik ble la aku bercuti kesana

  4. RnZ Photo JB says:

    memang menyeramkan…tp cantik jika d framekan..hahaha

  5. lan says:

    huhuhu lame tol aku xp tpt nie,,,last aku p lbh kurang 15-16 taon dulu………………jom tengok iklan anak2 sape xtaw

  6. kecik2 rajin gak aku singgah situ kalau nk p lumut..
    photoshoot situ mmg menarik je.

    thx bro coz sudi2 visit page sy😉

  7. wawa says:

    bila la wa nak jejak kasi kat istana tu…alahai…

  8. ezaiedinRIN says:

    terima kasih bro utk kata2 semangat diberikan.

    dtg ipoh ke.. saya yang dekat pun tak kesempatan pergi lagi..
    nice shot.
    nextime, andai dtg lg, nak homestay area town blh cari saya jga.

  9. azurachan says:

    Kalau nak shooting Ghost Adventure berapa entry dia. hehe

  10. jeff says:

    >> ada planning nak singgah masa ke penang tempohari…
    >> last last tak jadi sebab decide nak melencong ke taiping pulak…:D

  11. fiziskandarz says:

    wahhhhhh sungguh busy-busy mr businessman! good for u! nak tgk gamba kellis castle lagik!! nak! nak!!!

  12. pernah sekali aje shoot di sini semasa blm pakai dslr lagi. mmg tpt yang best utk buat photoshoot

  13. Abah Along says:

    cantik pulak bila faest shoot….selalunya abah tengok bagunan ni malap aje…hahahahah

  14. Yati says:

    Lama tak jengah sini. Cantik gambar2.

  15. cak says:

    kena bayar ke..aku igtkan masuk secara pree saje. tak penah sampai lg sini..hehe.

    >>kawe gi, tp ptg. takde belon pon yg ke udara. bila nk blah baru la belon2 ke udara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s