travel log – tioman island

Posted: 11 March, 2010 in Uncategorized

Now aku dekat tioman … relax je bila jejak kaki dekat sini … member aku kojack jemput dekat jetty ABC area Tioman … cuaca sgt baik tapi hujan sebelah malam …  insyallah aku habiskan masa 3 malam dekat sini … time round area kampung ni, sempat la aku jumpa budak-budak tengah mandi laut … aku approached la budak-budak tu shoot dalam air laut … ber experiment aku dengan softbox … hehe😉 esok aku dah start kerja nak pasang satellite dekat sini … wish me luck … sangat tak sabar nak makan nasi goreng ikan paprik dari ikan baracuda … slluurrp! hehe … kalau sempat aku shoot area kampung esok …

p/s: nasib baik softbox tak terbalik masuk laut … kuat betul ombak … haha

Comments
  1. tunbegia says:

    sungguh canggih boleh bawak dslr tangkap gambar dalam air,

    salamm,

  2. Zara~AB says:

    this is so nice! and i bet, u got a different toning this time. cantik colour!

  3. peijan says:

    argh aku jeles ko jalan2..
    hhhaaaaaiiihhh…

  4. Ndok dilla says:

    amboi urang bujang ni jauh nya perjalanan…best Ghitew!

  5. wannsscfs says:

    uish..bestnyer..nak plak time² panas neh dok gi snorkeling….

  6. cak says:

    ke tiomang pulok..huhu.

    pic bdk berenang tu best..hehe.

  7. kepok says:

    erm..mcm ku knal je budak yg tgh snorkel tu…

  8. schoepentoeter says:

    Dah sampai noo… best kalo jalan2 reramai camni.. hehehe..

  9. PeQ GaRaGe says:

    uish.. menarik picca..

    p/s: mesti kamera waterproof ni.. berani men dkat air ni.. heee

  10. lan says:

    salam bro,,wah3 jejln je ko ea,,,besh tol..
    rep;- sory la bro aku lmbt rep,,bz tol skang nie. aku cuci n wat album tu kat penang,,klau bminat ko leh kontact aku. nt aku bg detail kat ko

  11. azurachan says:

    Besh~ Cepat update lagi. hehe

    Re: Saya menghadapi masalah line broadband yang terlalu siput… Sukar untuk saya menghapdet blog. wuwuwu..

  12. pergh sronak dia ade wide yg macho tu,eeii ni yg gram nk angkt wide ni,huhu..bro tone lwa la, cmne nk wt cmtu ek?hurmm..

  13. maya amir says:

    umanggg aiii gmbr cun membangkitkan teruja utk gi tiomannnn..nak pegi..nak pegii:)

  14. style!!best giler..mcm ne dpt shot dlm air tuh heheh

  15. baayah says:

    cantik btl view kt tioman ni…….
    teruja akak tgk…rasa mcm nk gi je…
    pic2 mmg cantik dan superb!!🙂

  16. andaQ says:

    wahh..g tioman tu..truje aku..aku yg duk phg ni pon xpenah g..
    mgkin 1 hari nnt kot..btw lame xbkak page ko..bz la bro..blog aku pon xsmpt nk update..huhu

  17. Abah Along says:

    hahahaha……..seronok kad tioman….lawa2 gambo faest….abah suka tengok…

  18. tutcute says:

    ala bestnye, far east….
    pics best. mesti ada byk lagi kan? ala upload la semua… huhu🙂

  19. ::: lawanyeeeerr bro gambar2 kat sana.. paling cun
    ::: ialah shot di permukaan air berlatarkan cahaya
    ::: matahri tuh, awesomeee!!! aku sukee shot 2 kanak2
    ::: & yg tgh berenang sambil pakai goggle tuh [huhu]
    ~ beautiful shot bro!🙂😀😉 power shots!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s